Emisiunea iUmor, anulată de pe TV? Anunțul momentului despre show-ul de la Antena 1

Fanii „iUmor” au fost surprinși când au văzut în sâmbăta de 21 octombrie și cea care tocmai a trecut, când trebuia să fie difuzată emisiunea, de la ora 20:00, că formatul a fost înlocuit de „America Express”. Totodată, pe site-ul oficial Antena 1, acolo unde este afișat programul pentru 7 zile, show-ul de divertisment nu mai apărea deloc. Ce s-a întâmplat cu producția? Va reveni pe micile ecrane?

Ce se întâmplă cu show-ul de divertisment iUmor? / Foto: Instagram
Ce se întâmplă cu show-ul de divertisment iUmor? / Foto: Instagram

Emisiunea „iUmor” a ajuns deja la sezonul cu numărul 15. În decursul anilor de difuzare, producția a suferit o mulțime de modificări, printre care și că Mihai Bendeac a fost înlocuit de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, iar ulterior Cortea de Natanticu. Deoarece mulți urmăreau show-ul de divertisment pentru actorul Bendeac, după plecarea sa, au scăzut audiențele. Totodată, și în camera prezentatorilor s-au făcut modificări, Șerban Copoț s-a retras din proiect, Dan Badea a plecat la altă emisiune și au fost înlocuiți de Emi și Cuza de la „Noaptea târziu”.

Acest lucru ar fi putut fi și un posibil motiv pentru care emisiunea să fi fost, de fapt, scoasă din grilă. Producția nu a fost difuzată nici pe 21 octombrie, nici sâmbăta aceasta, și a fost înlocuită de „America Express”.

„iUmor” se întoarce!

Însă, veste bună pentru iubitorii emisiunii! Atât pe telespectatori, cât și fanii show-ului de divertisment, ar trebui să îi bucure faptul că o nouă ediție „iUmor” se va relua pe 11 noiembrie și va reveni în atenția publicului. Anunțul a fost publicat chiar pe pagina de Instagram a emisiunii.

„O nouă ediție iUmor - O nebunie de comedie te așteaptă pe 11 Noiembrie, Sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1 și Antena Play”, este mesajul scris pe pagina personală de Instagram „iUmor”.

De mai bine de doi ani, o altă emisiune la Antena 1 oferă un conținut similar ca „iUmor”. Este vorba despre „Stand up Revolution”, unde juriul este format din comedianți extrem de cunoscuți și apreciați: Teo, Vio, Costel, Dan Badea și Maria Popovici. Însă, „iUmor” a rămas în inimile urmăritorilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net