Nume surpriză la masa juriului „iUmor”. Cine se alătură Deliei, lui Cheloo și Cătălin Bordea în show-ul de la Antena 1

Ultima actualizare:

Telespectatorii așteaptă cu ardoare noul sezon al emisiunii iUmor, care va reveni curând pe micile ecrane. Unul dintre cele mai urmărite reality-show-uri de la Antena 1 vine în atenția fanilor cu un nume nou la masa juraților. 

iUmor are un nou jurat: Cosmin Natanticu. Foto: Click.ro.
iUmor are un nou jurat: Cosmin Natanticu. Foto: Click.ro.

Cosmin Natanticu se alătură juriului iUmor, în cel de-al XV-lea sezon al show-ului de comedie difuzat de către Antena 1. Show-ul va începe, cel mai probabil, la începutul toamnei. De la noile gazde, la concurenți, invitați și momente speciale show-ul va reveni cu o formulă spectaculoasă, plină de surprize. Cele mai amuzante momente vor putea fi urmărite pe pe Antena 1 și AntenaPLAY. Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu vor juriza cel de-al XV-lea sezon iUmor la Antena 1.

Ce spune Natanticu despre această provocare

Natanticu a fost foarte fericit de propunerea pe care a primit-o de la Antena 1, aceea de a face parte din juriul iUmor. „Am primit cu mare bucurie propunerea de a face parte din juriul emisiunii iUmor, în sezonul cu numărul 15, şi aş putea spune că e un vis împlinit. Trebuie să recunosc că sunt foarte emoţionat, deşi ştiu că mă voi integra destul de uşor. Am o relaţie foarte bună cu toţi juraţii şi cu toată echipa de la iUmor, având în vedere faptul că am fost de foarte multe ori invitat special în cadrul emisiunii şi cu majoritatea de acolo sunt prieten. Nu vreau să îmi fac prea multe scenarii, vreau să iau totul pas cu pas şi să mă bucur de spectacolul de pe scenă şi nu numai! Ah, şi abia aştept să mănânc din mâncarea Deliei 😊”, dezvăluie Cosmin Natanticu.

iUmor are peste 2.5 milioane de abonați pe Youtube

iUmor a dat startul filmărilor noului sezon, care aduce în rolurile de prezentatori un duo consacrat: Emi și Cuza vor fi alături de concurenți în culisele show-ului. Show-ul de umor este singura emisiune TV de la noi din țară cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net