Exclusiv! Iulian Moga, regizor la "Imperiul leilor", s-a însurat în secret și a devenit tată

Ultima actualizare:

Toată lumea îl știe pe Iulian Moga (36 de ani) ca regizor de videoclipuri, însă de anul trecut am aflat că lucrează și la cele mai de succes emisiuni de la Pro TV. La început a fost "Masked Singer România", iar acum "Imperiul Leilor". Click! a aflat în exclusivitate că regizorul a devenit tată și s-a căsătorit cu iubita lui, Loredana. Într-un interviu de excepție, omul din spatele celor mai tari show-uri tv a povestit cum arată viața lui acum, dar și ce perspective de viitor are. 

Marius (stânga) și Iulian Moga (dreapta)
Marius (stânga) și Iulian Moga (dreapta)
  • Click!: Toată lumea te știe ca fratele mai mic al lui Marius Moga, regizor de videoclipuri. Dacă ar fi să te prezinți cuiva în câteva cuvinte, cum ai face acest lucru?

Iulian Moga: Acum 10-15 ani eram “fratele mai mic al lui Marius Moga, regizor de videoclipuri”. Acum sunt regizor și atât, pentru că e greu să închizi într-o cutie această profesie. Dar sunt în continuare fratele lui Marius Moga. Fratele mai tânăr.

  • Cum ai trecut de la regia de videoclipuri la cea de emisiuni de televiziune? Care este ultimul videoclip regizat?

A fost o trecere firească, mai întâi prin publicitate și apoi televiziune, dar care a venit atunci când am fost pregătit. Mai regizez și videoclipuri, însă doar pentru apropiați. Am lucrat chiar cu Marius, recent, pentru clipul unor tineri artiști.

  • Puțini știu că ești omul din spatele unor producții precum "Imperiul leilor" și "Masked Singer". Cum e să regizezi show-urile urmărite de milioane de români?

Este o mare responsabilitate, dar și o mare aventură. Proiectele de asemenea anvergură implică multe momente imprevizibile și deci multă spontaneitate. E multă muncă, dar noroc că și pasiunea este pe măsură.

  • Eșți genul care trebuie să știe tot ce mișcă la o filmare? Nu-ti plac surprizele neplăcute?

Da, sunt exact genul care trebuie să știe tot ce mișcă la o filmare. Cred că e în “fișa postului” și e vital pentru proiect. Surprizele neplăcute, ca și cele plăcute, sunt neplipsite din orice producție.

  • Eșți punctual? Ce faci dacă apar întârzieri la filmări?

Nu știu dacă punctual e cuvântul, să zicem că sunt acolo exact atunci când trebuie să fiu. Dacă apar întârzieri, în general sunt înțelegător și am aceeași pretenție de la toată lumea.

  • Cât de des te vezi cu fratele tău și soția lui? Dar cu părinții?

Ne vedem când apucăm, când ne sincronizăm. Anul acesta fetița lui a început școala iar eu am devenit la rândul meu tătic, așa că am fost în etape diferite. Cu părinții mă văd destul de des, mai ales în ultimul timp pentru că ne ajută cu bebe.

Citește și: Cu cât au fost plătite vedetele de la Masked Singer. Cine sunt campionii sumelor fabuloase

  • Ce îți place să faci în timpul liber? Ce alte pasiuni ai?

În timpul liber caut tot felul de locuri sălbatice și izolate în natură, pictez, călăresc, merg la ai mei, plec prin lume cu soția mea.

  • Când ai fost ultima oară acasă la ai tăi? Vacanță ai avut sau îți dorești?

Acasă la părinți am fost luna trecută, dar de vacanță nu prea s-a pus problema în ultimele luni. De dorit îmi doresc întotdeauna.

  • Ce mai pregătești pentru anul acesta?

Eu nu îmi plănuiesc niciodată ce urmează să se întâmple. Nici în viață, nici profesional. Prefer să rămân deschis și să acționez pe loc, intuitiv, dacă simt că ceva mi se potrivește. Văd eu apoi dacă a fost bine sau nu. Ce știu sigur e că vreau să fac în continuare televiziune, și în curând și film.

Iulian Moga, un talentat regizor și un tătic de nota 10

Fratele mai mic al lui Marius Moga și-a făcut un nume în industria muzicală pe barba lui, dacă ar fi să cităm din cântecul seniorului din familie. Talentat și implicat, Iulia Moga a regizat zeci de videoclipuri de succes, astfel că s-a făcut remarcat printre artiști, care apelează la el pentru piese, multe dintre ele devenite hituri, printre care și cu Andra. El a avut chiar și o colecție de haine "Maindana Fratziwear", în colaborare cu Dana Budeanu.

Iulian Moga a fost sub umbrela lui Smiley și a lui Marius Moga la început, însă ușor s-a desprins de cei care i-au descris prima ușă, iar acum face bani frumoși din muzică. De câțiva ani, el este ancorat și în emisiuni tv, la Pro TV, unde are un cuvânt de spus în emisiunea Masked Singer și Imperiul Leilor. Trebuie să menționă că regizorul este ancorat și în filme de mare impact, documentare și scurt metraje.

Pe plan amoros, el s-a iubit cu Iulia Pârlea, acum noua vedetă Pro TV, cea care a înlocuit-o pe Magda Pălimariu. Anul trecut, Iulian Moga și-a schimbat statusul, iar din burlac a devenit soț, dar și tată. În noiembrie, Loredana, soția lui, i-a adus pe lume primul copil, informație pe care a ținut-o doar pentru el și familie, până acum.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net