Fanii serialului „Manifest”, în extaz! Jared și Michaela formează un cuplu și în viața reală

Bucurie mare pentru toți fanii serialului „Manifest” de pe Netflix. Actorii J.R. Ramirez și blondina Melissa Roxburgh formează un cuplu și în viața reală. Totul se întâmplă după ce au existat speculații potrivit cărora ar mai fi fost împreună și acum 2 ani, însă relația n-ar fi durat mai mult de 6 luni de zile.

Starurile din „Manifest”, relație și în viața reală

J.R. Ramirez și Melissa Roxburgh le-au făcut fanilor cea mai mare bucurie. Aflați în vacanță, cei doi împărtășesc fel și fel de fotografii cu urmăritorii din social media, din escapada lor într-unul dintre cele mai romantice locuri din lume.

Protagoniștii din „Manifest” au încheiat acum o lună filmările pentru sezonul 4 al serialului de succes de pe Netflix și și-au folosit timpul liber în cel mai frumos mod cu putință. Obosiți după atâtea filmări, au plecat, împeună, în insulele Fiji, notează people.com.

Deși niciunul dintre cei doi nu a confirmat relația în spațiul public, fotografiile pe care le-au postat pe Instagram vorbesc de la sine!

Cei doi s-au bucurat de o vacanță pe cinste și se pare că lucrurile merg, pentru ei, într-o direcție pozitivă.

Se spune că au mai fost împreună, în anul 2020

Atunci când filmau pentru serialul „Manifest”, în anul 2020, în pandemie, se spune că J.R. Ramirez și Melissa Roxburgh au mai încercat o dată să fie împreună. La vremea respectivă, presa internațională vorbea despre faptul că, la fel ca acum, nu și-au asumat în niciun fel legătura amoroasă, însă au format, într-adevăr, un cuplu, potrivit speculațiilor lansate în jurul lor. 

Legătura amoroasă nu a fost una de durată, căci după numai câteva luni de zile, Ramirez poza din nou în burlacul ideal. 

Se pare că până la urmă, între cei doi există o conexiune destul de puternică, având în vedere faptul că au mai încercat și acum să fie împreună și se pare că le-a și ieșit de minune! Aflați în vacanță, cei doi nu se mai ascund. Pe conturile de Instagram postează numeroase fotografii în care par mai fericiți ca niciodată. 

Citește și - Top 5 drame emoționante de pe Netflix pe care să le vezi în weekend, neapărat cu șervețele lângă tine. Te vor face să plângi 100%!

Femeile din întreaga lume au rămas cu inima frântă

Dacă unii dintre fanii celor doi s-au bucurat enorm atunci când au văzut că sunt împreună, unele doamne și domnișoare au rămas cu inima frântă. J.R. Ramirez este considerat a fi unul dintre cei mai frumoși și sexy actori din lume, iar la 42 de ani, este absolut superb.

În serialul „Manifest”, el joacă rolul unui polițist, apoi devine locotenent. Are o relație cu Michaela Stone (Melissa Roxburgh), care se află la bordul avionului 828 și reapare după 5 ani în care atât ea, cât și restul pasagerilor, au fost considerați morți. 

Pentru că au sesizat chimia dintre ei, fanii serialului de pe Netflix au spus, în numeroase comentarii lăsate fie la fotografiile lor, fie la postările cu și despre serial, că ar face un cuplu minunat împreună. 

În timp filmărilor primului sezon, în anul 2020, cei doi și-au dat o șansă, însă presa internațională susține că legătura dintre ei nu a durat mai mult de 6 luni. 

Ramirez nu a mai fost căsătorit și nu are nici copii, iar despre viața lui personală s-au aflat, de-a lungul timpului, prea puține lucruri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net