Filmul de groază care a avut un debut fulminant în box-office. Chiar și cei mai mari critici l-au apreciat

Un thriller a spulberat așteptările în box office cu un debut de 78 de milioane de dolari, în weekendul de Halloween. Este al doilea cel mai bun weekend de deschidere pentru o lansare în streaming de o zi, după aventura Marvel din 2021 a Disney, „Black Widow”. Iată despre ce film este vorba. 

Filmul de groază care a rupt topurile Foto: Shutterstock
Filmul de groază care a rupt topurile Foto: Shutterstock

"Five Nights at Freddy's" - câștigător în cinematografe

Filmul este bazat pe popularul joc video, „Five Nights at Freddy’s” și îl are ca protagonist pe Josh Hutcherson în rolul unui paznic de noapte într-un local abandonat, asemănător cu Chuck E. Cheese, care descoperă că mascotele animatronice sunt predispuse la crimă.

Recenzile sunt teribile (are un scor de 25% pe Rotten Tomatoes), dar asta nu contează, deoarece publicul a apreciat filmul PG-13, care are un A- pe CinemaScore. Filmul, cu un buget de 20 de milioane de dolari, este deja un câştigător în cinematografe.

"Killers of the Flower Moon", a picat pe locul al treilea 

"Killers of the Flower Moon" al lui Martin Scorsese a înregistrat o scădere abruptă de 61% în al doilea weekend de la lansare. Filmul, cu Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro în rolurile principale, s-a clasat pe locul al treilea, cu 9 milioane de dolari din 3.632 de săli. Până în prezent, a generat 40,6 milioane de dolari în box office-ul intern şi 88 de milioane de dolari la nivel global.

Se lansează și un nou film despre viața lui Elvis 

În rândul lansărilor speciale, Priscilla, de la studioul independent A24, a început în forţă, cu 132.139 de dolari de pe patru ecrane (33.035 de dolari pe ecran) în New York şi Los Angeles. Regizat de Sofia Coppola şi cu Cailee Spaeny şi Jacob Elordi în rolurile principale, filmul urmăreşte viaţa Priscillei Presley şi relaţia ei cu regele Rock and Roll.

Priscilla, un film bine recenzat şi foarte diferit de filmul biografic Elvis, realizat de Baz Luhrmann în 2022, va rula la nivel naţional în cinematografele americane din 3 noiembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net