Filmul genial care a cucerit topul Netflix. Are tensiune sexuală non-stop și un personaj machiavelic

Ultima actualizare:

Click! îți spune care este filmul genial care a cucerit topul Netflix. Are tensiune sexuală non-stop și un personaj machiavelic. În plus, din distribuția lui fac parte unii dintre cei mai talentați actori din țara noastră.

Filmul genial care a cucerit topul Netflix. Foto: colaj/Facebook Vlad Zamfirescu
Filmul genial care a cucerit topul Netflix. Foto: colaj/Facebook Vlad Zamfirescu

Pentru că perioada de iarnă aduce cu ea mai multe ore în fața televizorului, ne-am gândit că sunteți mereu în căutarea unui film relaxant. Venim astăzi cu o propunere excelentă pentru o seară în doi... sau chiar cu prietenii.

Producția a fost lansată în 2018 și scoate la iveală un joc de-a măștile, în care prietenia se prăbușește, iar iubirea își pierde reperele. Din prima secundă vei fi captivat de conversația fascinantă a celor 3 personaje principale, dar și de jocul care devine tot mai tensionat pe măsură ce fiecare scenă ne apropie mai mult de prăbușirea morală a protagoniștilor.

Filmul românesc care a cucerit topul Netflix. Nu rata „Secretul fericirii”

Cu Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu și Theo Marton într-o formă de zile mari, „Secretul fericirii” trezește multe întrebări despre principii și moralitate, dragoste și loialitate. Totodată, filmul regizat chiar de Vlad Zamfirescu te face să te simți de parcă ai fi într-o sală intimă de teatru... sau pe balcon alături de cele trei personaje din film.

Într-o seară între prieteni, Tom îşi împinge soţia şi amicul în situaţii mai mult decât absurde, căutând să-i facă să dezvăluie secrete vechi și bine ascunse.

Modul în care Tom, interpretat magistral de Vlad Zamfirescu, reușește să-și ducă planul până la capăt i-a făcut pe mulți cinefili să afirme că acesta este unul dintre cele captivante personaje apărute în ultimele trei decenii în filmele românești. 

Filmul Secretul fericirii a cucerit topul Netflix

Debutul în regia de film a fiului marelui actor Florin Zamfirescu nu reprezintă o surpriză pentru cinefili. Vlad Zamfirescu, managerul Teatrului Bulandra, reușește să creeze o poveste cu adevărat memorabilă în cinematografia românească. Dacă nu ați descoperit până acum Secretul fericirii, ar fi cazul să o faceți. Pelicula poate fi văzută pe Netflix.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net