Filmul în trend pe Netflix care te va ține cu sufletul la gură și te va speria de moarte. E de groază și chiar și cei mai puternici vor fi înspăimântați

Ești fan al genului horror? Platforma de streaming Netflix are un număr impresionant de filme, seriale și documentare pe care le poți viziona, dar, Click! îți prezintă pelicula care te va ține cu sufletul la gură și, care, cu siguranță, te va înspăimânta. Așadar, iată filmul numai bun pentru cei care sunt în căutarea groazei.

Filmul de groază în trend pe platforma de streaming Netflix / Foto: Pexels
Filmul de groază în trend pe platforma de streaming Netflix / Foto: Pexels

Platforma de streaming Netflix are o grămadă de opțiuni, numai bune pentru cei care sunt în căutarea genului horror. Iar, printre acestea, se numără și pelicula „Cam”. Nu doar că te va înspăimânta, dar te va ține și cu sufletul la gură, fiind și un film psihologic, învăluit de mister.

Despre filmul „Cam”

„Cam” este un film psihologic de groază american, din 2018, regizat de Daniel Goldhaber și scris de Isa Mazzei. Povestea peliculei este parțial desprinsă din experiența proprie a scriitoarei. În rolurile principale joacă actorii Madeline Brewer, Patch Darragh, Melora Walters, Devin Druid și Michael Dempsey.  Așadar, despre ce este vorba în film?

Alice Ackerman (jucată de Madeline Brewer) este o fată care lucrează pe un site pentru adulți, transmițând live dintr-un studio pe care l-a înființat în casa ei sub numele de „Lola_Lola”. Ea devine obsedată de primul loc, sperând să fie numărul 1 pe un site numit FreeGirlsLive, un loc deținut de altă creatoare de conținut pentru adulți, BabyGirl. Într-o zi,  Alice constată că nu își poate accesa contul, însă, observă că „Lola” este încă activă și transmite live. Curioasă, ea se conectează la un cont de rezervă pentru a vedea ce se întâmplă.

Alice fusese înlocuită de cineva cu același aspect ca și al ei, în propriul ei show. Chiar și studioul este o replică exactă a studioului lui Alice din casa sa. De aici începe coșmarul. Când Alice trimite mesaje canalului, falsa „Lola" de pe ecran îi răspunde și i se adresează direct, dovedind că stream-ul este, de fapt, live. Află Alice, într-un final, cine este persoana care i-a furat identitatea? Ajunge să fie numărul 1 pe site?

Dacă vrei să afli și te-am făcut curios, poți urmări filmul „Cam” pe platforma de streaming Netflix. Pelicula te va ține cu siguranță în suspans!

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
andreea liptak jpg
chef florin dumitrescu
Nemo a câștigat Eurovision 2024 foto Facebook
FotoJet (12) jpg
carmen tanase varsta 1 jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto 8   tati part time afis jpg
netflix 3733812 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net