Finala iUmor 2021. Virgil Ciulin este câștigătorul iUmor 2021

Virgil Ciulin a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro, după ce a câștigat finala iUmor, de la Antena 1. Tânărul a avut o serie de glume care i-a făcut pe telespectatori să-l voteze.

image

Finala iUmor s-a manifestat cu mari emoții pentru toți cei 11 concurenți. Claudiu Medeș, Stevo Joslin, Octavian Man, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Petre Roman, Valentin Andrieș, Mădălin Ghioc, Tudor Costina, Virgil Ciulin și Teodor Stroe - s-au luptat pentru premiul de 20.000 de euro.

Virgil Culin a fost ales câștigător de public și juriu, astfel că glumele și poantele sale nu au fost spuse în zadar. Tânărul s-a bucurat de aprecierea celor din public, iar jurații l-au susținut.

„Iată-mă sunt aici. Am venit într-un mindset foarte bun astăzi, nu poți scoate niciun cuvânt rău de la mine”, și-a început Virgil Ciulin numărul.

„Bună sara, bine v-am găsit. Mă bucur că sunt aici. M-am pregătit să fiu aici. eu de 7 ani mă tund singur. Nu mă simt confortabil de intimitatea cu frizerul. Am fost la Dani BarberShop. Dar din prima mi s-a ridicat părul pe ceafă. Dani nu am încredere în tine. Dacă îți dau voie să mă atingi pe ureche deja avem o relație. Pune mâna pe bărbiță. Suntem din România, nu cred că sunt singurul care are mai mule sticle goale de șampon.

Câștigătorul iUmor a plecat acasă cu 20.000 de euro. Foto: Antena 1
Câștigătorul iUmor a plecat acasă cu 20.000 de euro. Foto: Antena 1

Am crescut la țară, într-o familie modestă. Nu făceam foamea, dar ca să înțelegeți nivelul, era o reclamă la ciocolată, noi reeditam reclama cu pâine. De Crăciun, sub pom, găseam dulciuri, până nu a mai avut crăci copacul ăla. Bă tati, dar unde e anul ăsta pomul nostru și mi-a zis stai liniștit nu există Moș Crăciun”, a spus Virgiul Ciulin în finala iUmor.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
Oana Roman si Isa jpg
femeie frig casa jpeg
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Teodor Ghiță jpeg
Alexandra Porkolab jpeg
antonia sexy jpg
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg