Finala iUmor sezonul 11. Cine sunt finaliștii care se bat pe marele premiu

Duminică, 26 decembrie, în marea finală iUmor, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea alege câștigătorul din acest sezon! 11 concureți se bat în finală pentru premiul cel mare, în valoare de 20.000 de euro.

Finala iUmor Foto: Antena 1
Finala iUmor Foto: Antena 1

Cele 12 ediții ale sezonului 11, pline de umor, pe parcursul cărora jurații Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au râs din toată inima, s-au „ciondănit” și și-au luat în serios și rolul, fiind și exigenți, au ajuns la final, iar ultima ediție își cere câștigătorul.

Finaliștii care se bat pentru premiul de 20.000 de euro

Cei trimiși în finala iUmor în urma votului telespectatorilor sunt Claudiu Medeș, Stevo Joslin, Octavian Man, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Petre Roman, Valentin Andrieș, Mădălin Ghioc, Tudor Costina, Virgil Ciulin, dar și Teodor Stroe, concurentul care s-a alăturat în urma câștigării semifinalei de săptămâna trecută.

Aceștia și-au scos toate armele din dotare și toți așii din mânecă pentru a pleca acasă cu marele premiu și cu titlul mult râvnit. 

În cadrul finalei iUmor de duminică, cei unsprezece concurenți au stârnit tot atât de multe  reacții din partea celor trei jurați. Au fost numere care au readus la viață publicul, dar și care i-au bucurat, supărat și enervat pe jurați, totul de dragul umorului.

Finala „iUmor” este înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre finaliști și-a prezentat numărul pregătit. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la votul celor de acasă, în marea finală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel vor fi eliminați din competiție.

Publicul telespectator va putea alege marele câștigător al premiului în valoare de 20.000 de euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (9) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
cub cub cătălin scărlătescu png
FotoJet (7) jpg
andrei krisan jpeg