Frumoasa actriță din România care are un rol principal într-un film horror regizat de un artist britanic, cunoscut pentru rolurile din „Harry Potter” și „Misiune Imposibilă”

Devenită celebră pentru rolul din serialul „Tânărul Papă”, unde a jucat alături de Jude Law, și premiată, de asemenea, la Festivalul Internațional de Film de la Milano pentru un rol memorabil, Mădălina Bellariu Ion (31 de ani) este una dintre cele mai apreciate tinere actrițe din România. Frumoasa româncă are, acum, un rol principal într-un film horror regizat de faimosul actor britanic Sean Cronin, cunoscut pentru rolurile negative din pelicule de top precum „Harry Potter și Camera Secretelor” sau „Misiune Imposibilă”.

Mădălina Bellariu, rol principal într-un film horror ce va fi lansat în această vară / Foto: Arhivă
Mădălina Bellariu, rol principal într-un film horror ce va fi lansat în această vară / Foto: Arhivă

Una dintre cele mai frumoase actrițe românce, Mădălina Bellariu Ion, în vârstă de 31 de ani, are un rol principal într-un film horror regizat de faimosul actor britanic Sean Cronin, devenit faimos pentru rolurile negative din pelicule de top precum „Harry Potter și Camera Secretelor” sau „Misiune Imposibilă”. Este vorba de pelicula horror „Drained”, ce va fi lansată în această vară, unde românca joacă rolul unui vampir care are o relație pasională cu un artist șomer.

Mereu mi-am dorit să joc rolul unui vampir. Așa că mi s-a potrivit perfect rolul Rhea din film! Iar amestecul de fantasy horror și realism puternic din acest film a creat o experiență de neuitat. Sper că și publicul va simți la fel după ce va vedea filmul. Este cu adevărat un film unic”, spune Mădălina Bellariu Ion, potrivit adevărul.ro.

Cine este Mădălina Bellariu

Mădălina Bellariu Ion, originară din Pitești și absolventă a Facultății de Litere la Bucureşti, a studiat actoria la Londra și a jucat în filme și seriale de marcă în limba engleză și italiană. Pasiunea ei pentru actorie a apărut încă din copilărie când și-a descoperit latura creativă, începând să scrie poezii.

Românca a jucat alături de Jude Law în producţia „The Young Pope” („Tânărul Papă” n.r). A obținut, de asemenea, premiul pentru „Cea mai bună actriță” la Festivalul Internațional de Film de la Milano, Italia, în toamna anului 2023, pentru interpretarea în rolul unui orfan surd, în filmul „Bad Wings" regizat de Alexandra Pater.

Ea apărut și în serialul „Sacrificiul” și în filmul italian fantasy-horror „Dampyr“. Printre actorii alături de care joacă Mădălina Bellariu Ion se numără și Sebastian Croft și Luke Roberts, cunoscuți din serialul „The Game of Thrones”. A interpretat și rolul unui vârcolac, pe nume Nicoletta, în filmul de horror-comedie „Blue moon”, peliculă ce a fost nominalizată la categoria „Cel mai bun film” din cadrul Screamfeast 2016 în Los Angeles, California.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
teo trandafir colaj facebook jpg
netflix pixabay jpg
Andrei Ursu și Vlad la Asia Express   Antena  1
mihai gainusa facebook jpg
banner Ana Morodan png
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net