Geanina din „Las Fierbinți” a spus marele „DA”! Actrița Anca Dumitra s-a căsătorit civil

Actrița Anca Dumitra este mai fericită ca niciodată! Geanina din „Las Fierbinți” a spus, ieri, marele „da” și s-a căsătorit cu alesul ei, în fața ofițerului de Stare Civilă. Pe contul său de Instagram, Anca a postat primele imagini de la fericitul eveniment!

Ieri, pe 17 decembrie, Anca Dumitra s-a căsătorit cu partenerul său, Manfred Spendier, într-un cadru restrâns, așa cum i-au obișnuit cei doi pe toți. Au avut mereu o relație discretă și, prin urmare, inclusiv cununia a fost la fel.

Ce ținută a îmbrăcat Anca Dumitra, în ziua cununiei

Dacă unele dive de la noi aleg să fie cât mai strălucitoare în ziua cununiei sau a nunții, actrița Anca Dumitra a preferat să fie cât se poate de simplă. Aceasta a purtat o rochie lungă, de culoare roșie, cu mâneci lungi și mulată, care i-a venit de minune. 

Cununie Anca Dumitra
Cununie Anca Dumitra

A încălțat o pereche de sandale aurii, coafura a fost lejeră, căci Anca a purtat părul drept și desprins, iar machiajul a fost în nuanțe calde, cu gene false de impact și ruj roșu, asortat cu rochia. Și buchetul de mireasă din ziua cununiei a fost unul clasic, din trandafiri roșii, legați cu o panglică. 

Soțul ei a ales să poarte un costum gri închis, cu sacoul stil tunică și butoni supradimensionați, aurii. Alături de cei doi au fost familiile și prietenii apropiați, căci evenimentul a fost unul restrâns și discret, așa cum le este, de fapt, și relația. Acum ceva timp, Anca Dumitra a oferit informații despre relația cu austriacul Manfred Spendier. Actrița a spus că preferă să fie discretă în ceea ce privește legătura amoroasă dintre ei, însă acasă, acolo unde sunt doar ei doi, lucrurile sunt cât se poate de deschise, în comparație cu aparițiile lor din public. 

Citește și - Bat clopotele de nuntă pentru Anca Dumitra! Actrița s-a logodit

Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, însă de-abia în 2021 s-au afișat, pentru prima dată,  în public, în varianta unui cuplu.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și, totuși, surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time.

Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi chestii personale. În confortul casei, suntem amândoi dezinhibați. Nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a spus actrița Anca Dumitra, despre relația ei, acum ceva timp. 

Cine este soțul Ancăi Dumitra

Așa cum v-am spus, Anca Dumitra și soțul ei sunt împreună de câțiva ani buni. Până în 2021, după Gala Premiilor Gopo, cei doi nu s-au afișat niciodată în public. Nici nu au oferit informații din intimitatea lor. 

Cu siguranță toată lumea s-a întrebat cine este austriacul Spendier, care a cucerit-o pe actrița noastră. Ei bine, soțul Ancăi Dumitra este șeful unei companii ce se ocupă cu distribuirea de utilaje agricole și utilaje de construcție, Titan Machinery România. Spendier a cerut-o în căsătorie pe Anca anul acesta, în luna august, de ziua ei de naștere. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net