Giovanna și Sese, câștigătorii sezonului 5 „Mireasa” au devenit părinți: „Cea mai frumoasă zi din viața noastră”

Giovanna și Sese, câștigătorii sezonului 5 al reality show-ului matrimonial „Mireasa” au devenit părinți, ieri, 22 mai. Vestea a fost dată chiar de Sese, pe contul său de Instagram. Cei doi au o fetiță pe care o vor boteza Hurrem.

Giovanna și Sese sunt câștigătorii sezonului 5 „Mireasa”
Giovanna și Sese sunt câștigătorii sezonului 5 „Mireasa”

„Cea mai frumoasa zi din viața noastră! Pe 22.05.2023 a venit să își întâlnească părinții , fetița noastră frumoasa și sănătoasă. Am cele mai frumoase și puternice fete,msunt foarte mândru de ele. Va iubesc mult, fetele mele!”, a scris Sese, pe Instagram

După ce a dat marea veste, pe contul de Instagram al lui Sese au curs mesajele de felicitare.

„Copii mei minunați, vă super iubesc! Sunteți niște frumoși !! / Sunteți superbi , dragii mei ! O familie frumoasă și împlinită / Să fiți sănătoși și fericiți, vă doresc tot binele din lume. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate, bucurii și realizări. Vă pup și vă îmbrățișez cu mult drag / Doamne, ce frumos! Să vă trăiască minunea și voi sa fiți sănătoși să vă puteți crește puiul. Cel mai frumos cuplu din istoria Mireasa. O adevarata familie! /Felicităriiii frumoșilor să fiți sănătoși și fericiți și bebelina să vă aducă numai bucuriiii / Felicitări și multă fericire și să crești mare și frumoasă și sănătoasă alături de părinții tăi/ Multă sănătate la prințesă și mămicii! Să vă trăiască și fericire multă vă doresc dragilor”  au fost doar câteva dintre mesajele primite de către Sese.

Giovanna și Sese s-au cunoscut în competiția „Mireasa”

Încă de la bun început, Giovanna a pus ochii pe Sese, numindu-l „soțul meu”. Se pare că sentimentele dintre cei doi au fost cât se poate de puternice, având în vedere că, în marea finală a sezonului 5 „Mireasa”, au decis să-și unească destinele. Cei doi au plecat acasă soț și soție, dar și cu marele premiul pus în joc de către producătorii reality show-ului matrimonial difuzat la Antena 1. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net