Simona Gherghe intervine în scandalul în care este implicată Antena: ,,Nu s-a pus niciodată problema eutanasierii lor. Niciodată!”

Scandalul izbucnit la Antena 1, în urmă cu doar câteva zile, a determinat-o pe Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, să vină cu o explicația în ceea ce privește zvonul, potrivit cărora producătorii reality-show-ului ar vrea să eutanasieze câinii de la studiourile Buftea. Vedeta TV a contrazis afirmațiile făcute de pagina de Instagram „Viperele Vesele”, cea care a lansat aceste speculații în mediul online.

Simona Gherghe intervine în scandalul eutanasierii câinilor de la Buftea / foto: Facebook
Simona Gherghe intervine în scandalul eutanasierii câinilor de la Buftea / foto: Facebook

Simona Gherghe a explicat faptul că ultimele știri apărute sunt false, întrucât atât câinii, cât și pisicile de la studiourile Buftea, au parte de un tratament exemplar.

Simona Gherghe: ,,Nu s-a pus niciodată problema eutanasierii lor”

Întregul scandal în care este implicată Antena, a început în urma unei postări în social media, unde pagina de Instagram „Viperele Vesele” i-a acuzat pe producătorii emisiunii „Mireasa” că doresc să eutanasieze câinii aflați în apropiere de curtea concurenților.

Sursa menționată a mai spus că, producătorii, le-ar fi interzis concurenților reality-show-ului să mai hrănească animalele.

„Avertisment! Aceasta este o postare cu un puternic impact emoțional, pentru iubitorii de animale!  Discuțiile de pe Antena Play, purtate între concurenții emisiunii Mireasă, scot la iveală o situație de o cruzime greu de imaginat. Producătorii emisiunii au interzis concurenților sa mai hrănească câinii adunați pe lângă curtea casei Mireasă.”, își începea postarea pagina de Instagram „Viperele Vesele”.

Simona Gherghe a luat atitudine și s-a prezentat în fața oamenilor cu o explicație. Realizatoarea emisiunii de la Antena 1 a contrazis acuzațiile aduse de sursa amintită, menționând că niciodată nu s-a pus problema eutanasierii câinilor de la studiourile Buftea.

Mai mult decât atât, ei au fost sterilizați și îngrijiți, iar o parte dintre ei adoptați.

Mesajul postat pe Instagram de Simona Gherghe / foto: captură InstaStory
Mesajul postat pe Instagram de Simona Gherghe / foto: captură InstaStory

„Am primit multe mesaje în ultimele ore, referitoare la o știre falsă, care circulă pe câteva site-uri. Fac aici o precizare pentru toți iubitorii de animale. Echipa „Mireasa”, cât și concurenții emisiunii, hrănesc și cresc, în platoul și curtea unde se filmează „Mireasa”, o mulțime de suflete, căței și pisici. Lucrul pe care oricine îl poate vedea, dacă se uită măcar la un episod „Mireasa”, a transmis Simona Gherghe, printr-o postare pe InstaStory.

„Îi invităm public să ne ajute să găsim familii dornice să aibă grijă de căței”

Vedeta TV a transmis și un mesaj oamenilor, prin care le cere ajutorul în vederea adoptării cățeilor de la studiourile Buftea. 

„Pisica Mitzi este emblema emisiunii. Cățeii care sunt la studiourile Buftea primesc zilnic mâncare, mulți au fost sterilizați, mulți au fost adoptați, așa cum ne-ar plăcea să se întâmple cu toți. Nu s-a pus niciodată problema eutanasierii lor. Niciodată!

Din păcate, există niște oameni care rostogolesc informații false în spațiul public. Orice organizație care iubește / adoptă animale poate veni la noi să vadă acest lucru. Și chiar îi invităm public să ne ajute să găsim familii dornice să aibă grijă de cățeii care sunt la Studiourile Buftea.”, a continuat prezentatoarea emisiunii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net