Ioana Ginghină, despre durerea primei sarcini pierdute. Cum a depășit acel moment: „A fost un accident ”

Ultima actualizare:

Ioana Ginghină are o poveste de viață asemănătoare cu scenariile filmelor și serialelor în care, de-a lungul anilor, a fost protagonistă. A traversat momente plăcute, dar și dificile, însă una dintre ele a marcat-o mereu: pierderea unei sarcini. Ce dezvăluiri a făcut actrița. 

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice / foto: Arhiva Click!
Ioana Ginghină și Cristi Pitulice / foto: Arhiva Click!

În timpul mariajului cu Alexandru Papadopol, actrița s-a confruntat cu pierderea primei sale sarcini. Ulterior, la mai puțin de un an de zile, Ioana Ginghină a rămas gravidă și a adus-o pe lume pe Ruxandra. 

Ioana Ginghină: „Mi-am mai dorit un copil” 

Actrița a mărturisit că experiența sarcinii pierdute a traumatizat-o destul de puternic. Cu toate că și-a mai dorit copii, teama de a nu se repeta același scenariu a împiedicat-o. De asemenea, acum, la vârsta de 46 de ani, consideră că este prea târziu pentru a face acest pas. 

„Prima dată nu a fost greu să devin mamă. A doua oară nu mi-a mai ieșit nici până în ziua de azi, acum am renunțat. Mi-am mai dorit un copil. M-a afectat prima sarcină pierdută. Acolo am avut gândurile alea de ce mi se întâmplă mie, că poate mi se mai întâmplă încă o dată.

Ni s-a spus că a fost un accident genetic. Noi ne-am făcut analizele și am văzut că nu era nicio problemă. Și acolo mi-am făcut tot felul de gânduri, dar eu așa sunt. Am rămas însărcinată la mai puțin de un an de zile. Când mi-a zis doctorul că gata pot, m-am apucat. M-am tot gândit până am avut șansa. Nu am stat prea mult în suferința asta”, a mărturisit Ioana Ginghină la emisiunea „În Oglindă”.

Ce spune actrița despre căsătorie 

După divorțul de Alexandru Papadopol, viața a căpătat o altă nuanță pentru Ioana Ginghină. L-a cunoscut pe Cristi Pitulice, bărbatul care i-a devenit soț și care îi oferă o altă perspectivă asupra multor lucruri. Cât despre instituția căsătoriei, în cazul Ioanei, mai aflăm că acel act oficial are o puternică influență pentru ea.

„Eu întotdeauna am știut că o să mă mărit și nu este vorba aici de act, așa probabil este educația mea, programul meu cu mariajul, poate nu este valabil pentru toată lumea, dar pentru mine este. Mi se pare că eu nu pot construi și nu pot face echipă cu un om dacă nu am acest contract. Așa sunt eu!.Asta zic, poate nu merge la toată lumea. Este ca la un job. Când te duci la un job, ca să arăți că o să te trezești dimineața, că o să apari acolo în fiecare zi și o să te dedici, semnezi un contract! Așa mi se pare că este și cu mariajul. Vorbim aici și de Alexandru. (n.r. Papadopol) Dacă nu aveam o căsnicie, dacă nu construiam o casă împreună, nu făceam acest copil… eu, după căsătorie, am plătit jumătate de casă.

Mă rog, i-am dat partajul, dar am avut jumătate de casă, am avut un copil. Probabil că dacă nu mă măritam stăteam într-o chirie, poate fiecare își lua un apartament pe numele lui sau pe firmă. Nu, le iei împreună pentru că le faci împreună. Eu așa sunt. Facem copil, nu facem copil, stai să vedem… mi se pare că, dacă vrei o chestie serioasă, ți-o asumi până la capăt. Aceasta este doar părerea mea”, declara Ioana Ginghină, conform Ego.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net