Ioana Maria Moldovan, dezvăluiri dureroase despre băiețelul ei! „Are o relaţie foarte bine sudată cu tatăl lui. Refuzul lui de a…”

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea Focus de la Prima TV, a fost invitată în cel mai recent episod al podcastului „Super Oameni”, moderat de fostul său coleg de la Prima TV, Alexandru Constantin, unde a făcut noi și emoționante dezvăluiri.

Ioana Maria Moldovan (42 de ani) și-a deschis sufletul în cadrul discuției cu fostul coleg de la Prima TV, Alexandru Constantin, și a făcut declarații emoționante despre lecțiile învățate de-a lungul vieții, dar și despre provocările pe care le-a traversat recent pe plan personal. 

Ioana a fost prezentă pentru prima dată în cadrul unui podcast în calitate de invitată. 

 „Am refuzat, până acum, toate invitațiile” a spus Ioana, la începutul interviului. 

Ioana Moldovan:  „Dumnezeu are, mereu, alte planuri”

Vedeta PRIMA TV și-a amintit mai întâi de anii petrecuți la Acasă TV, de venirea la Prima TV și a adus în discuție momentele dificile prin care a trecut. 

 „Vara asta a fost una atipică. M-a pus pe gânduri şi să pun într-o sită lumea din jurul meu şi atunci îţi dai seama că rămân foarte puţini oameni în jurul tău, şi la bine, şi la greu. 

Indiferent de câte planuri îţi faci, Dumnezeu are, mereu, alte planuri. Încerc să mă bucur de momentul acesta cu tine, cu oamenii care ne privesc și încerc să nu îmi mai pese de ce spune lumea”, a spus ea, împărtășind lecțiile de viață care au venit în urma provocărilor recente din viața ei.

  „Nu sunt Dumnezeu să pun binele și răul într-o parte”


 „Eu iert, dar nu uit. Nu sunt Dumnezeu să pun binele și răul într-o parte. Oamenii se întâlnesc de două ori în viață: prima dată când unul are nevoie de celălalt, a doua oară când celălalt are nevoie. Deci, de două ori”,
a mai spus Ioana.

Ioana Maria Moldovan, despre băieţelul ei: „Are o relaţie foarte bine sudată cu tatăl lui. Refuzul lui de a dormi cu mine a fost dureros”

Ioana Maria Moldovan a dezvăluit, totodată, că are un mare regret în ceea ce-l priveşte pe băieţelul ei, Andrei (în vârstă de 7 ani), micuţul fiind mai ataşat de tatăl lui decât de mamă.

„Andrei nu poate să doarmă cu mine pentru că are o relaţie foarte bine sudată cu tatăl lui. În primă fază, refuzul lui de a dormi cu mine a fost o chestie dureroasă. Eu am plecat de lângă el la 42 de zile, chiar dacă stateam până la ora 9 seara cu el până adormea. Marian, de teamă să nu se trezească, îl adormea pe umăr.

Se plimba cu el prin casă ca să nu se trezească, pentru că nu mă putea suna să vin să-l adorm. Andrei doarme cu mine acum, dar tata la somn e foarte important. Mai mult dimineața cu mine, pe trezit rapid, pe militărie.

În general, nu îmi pare rău de nimic, pentru că așa a fost filmul și așa trebuia să fac, și așa au fost deciziile pe care le-am luat(…)

Eu am avut noroc să mă descopere niște oameni și să creadă în mine, pentru că altfel nu s-ar fi întâmplat nimic. Dacă nu dai un pic din coate, nu te remarci. Nu regret nimic din ce am facut nici cu Andrei. 

A fost decizia mea să mă întorc la serviciu la 42 de zile de când am născut. Fiecare om își are locul lui pe pământul ăsta și, mai devreme sau mai târziu, el va fi dus acolo unde e destinul lui. Noi doar putem să amânăm momentul ăla”, a mai povestit Ioana. 

Mama este super omul Ioanei Maria Moldovan

Vedeta Prima TV a vorbit și despre dragostea nemărginită pe care o are pentru mama ei, care rămâne idolul ei.

 „Mama rămâne super eroul meu, care a fost și este mereu langă mine. Și acum, o sun în fiecare seară după jurnal, ca să vorbesc cu ea”, a mai declarat Ioana.

Ioana Maria Moldovan:  „E prima dată când mă uit la mine”

Reacțiile după difuzarea în premieră a podcastului nu au întârziat să apară, iar Ioana a fost profund impresionată de felul în care publicul a perceput-o.

 „Datorită lui Alexandru și a prezenței mele în podcastul <<Super Oameni>>, lumea m-a văzut altfel. Am primit prea multe mesaje, oamenii mi-au spus că au văzut o altă Ioana. E prima dată când mă uit la mine!”, ne-a declarat Ioana după difuzarea episodului, care a devenit cel mai vizionat din seria „Super Oameni”, în primele 24 de ore de la lansare.

Podcastul „Super Oameni” este un proiect creat de Alexandru Constantin, în care invitații săi împărtășesc povești autentice, pline de inspirație, ce au rolul de a aduce la lumină eroii din viața de zi cu zi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Vanity Fair jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pixabay jpg
netflix pexels jpg
mireasa logo logo jpg
netflix 4548440 1280 jpg
netflix 3733812 1280 jpg
Vocea României, din nou lider de audiență la PROTV
vocea romaniei facebook jpg
banner catalin botezatu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net