Ioana Maria Moldovan a schimbat prefixul: „Când auzeam că cineva are 40 de ani, mă gândeam că e bătrân!”

Ultima actualizare:

Ioana Maria Moldovan a împlinit 40 de ani și a avut parte de un răsfăț pe cinste! Frumoasa prezentatoare de la Prima TV a ales să sărbătorească schimbarea prefixului într-un mod cât se poate de inedit. A mers la un hotel singură, unde a avut parte de un răsfăț de zile mari! 

image

Ioana Maria Moldovan, frumoasa prezentatoare a jurnalului Focus de la Prima TV, a împlinit, pe 9 august, 40 de ani. Cum a schimbat prefixul, Ioana a decis să sărbătorească nu în sânul familiei, ci de una singură pentru că a primit o invitație de nerefuzat! 

Vedeta Prima TV a mers la un hotel de lux,  unde a petrecut clipe de neuitat și a fost răsfățată cu tort și un masaj relaxant, menit să o revigoreze și să o energizeze total. Ioana a povestit pentru Click! cum a trecut pragul celor 40 de ani. 

Ioana Maria Moldovan: „Masajul vieții, la înălțime” 

Am schimbat prefixul. Am împlinit 40 de ani. Acum 35 de ani, pe când eram doar un copil, când auzeam că cineva are 40 de ani mă gândeam că e bătrân și că viața i s-a dus. Mie, copilului de câțiva ani, 40 mi se părea undeva departe. Dar uite, că am ajuns acum în punctul acela și mă contrazic pe mine, cea care eram doar un copil.

Simt că am ajuns într-un punct în care sunt împlinită. Am o familie minunată, pe cei dragi alături, chiar dacă îi am și la distanță... simt, trăiesc și mai ales iubesc. Mi se pare că am ajuns într-un punct din care pot doar să urc mai sus si mai sus pe scara acestei vieți. 

Acum, de ziua mea, m-am vrut doar eu pe mine, măcar pentru câteva ore. Am ajuns aproape de jumătatea vieții mele, (pentru că plănuiesc o petrecere monstru la 95 de ani ) și am vrut să mă gândesc puțin la tot ce au însemnat acești 40 de ani.

Așa se face că am urcat direct la etajul 13 al unui hotel din București, am fost la înălțime și am petrecut timp prețios. Apoi m-am bucurat de un masaj ca la carte. Au fost un dar pentru sufet și trup acele ore petrecute acolo”, a declarat frumoasa prezentatoare, în exclusivitate pentru Click!

A ajuns și la maternitatea din Târgu Mureș, unde s-a născut

Ioana se simte fresh la 40 de ani. Nu știe cum au trecut anii, ca vântul și ca gândul. A ajuns, anul acesta, până și la Maternitatea de la Târgu Mureș, acolo unde a venit pe lume. 

Dacă m-ar întreba cineva ce au însemnat acești 40 de ani, aș spune simplu VIAȚĂ. Cu bune, cu rele, soare și ploaie doar la final a apărut mereu curcubeul. Nu e de mirare că pașii m-au dus inclusiv la maternitatea unde acum 40 de ani, într-o  dimineață de 9 august, mai exact la 05:25 am venit pe lume, spre bucuria părinților mei, cei mai buni părinți din lume”, ne-a mai mărturisit știrista. 

După experiența cu totul relaxantă de la hotel, prezentatoarea s-a întors la pupitrul știrilor Focus de la ora 23.00, de la Prima TV, cu forțe proaspete. 

Și iată că am avut parte de încă o premieră, acum, la 40 de ani. A fost pentru prima oară în cei 20 de ani când sărbătoresc prin muncă ziua de naștere... și cu siguranță nu și ultima oră. Colegii au reușit să mă surprindă așa frumos și să mă facă să mă simt specială. Echipa Focus are oameni minunați. Cu ei și cu telespectatorii Focus 23 mi-am încheiat ziua. M-a întrebat cineva: dacă te-ai întâlni față în față cu Dumnezeu, ce i-ai spune? I-aș spune: MULȚUMESC”, ne-a mai declarat prezentatoarea Prima TV. 

Prezentatoarea Prima TV Ioana Maria Moldovan are 40 de ani, iar de 16 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Marian Galeș, împreună cu care are și un băiețel, Andrei-Ioan, în vârstă de 4 anișori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net