Ioana Petric a plecat de la „Cronica Cârcotașilor”! „Ne-am despărțit amiabil! Nu m-a dat nimeni afară!” Cine îi ia locul?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Surpriză uriașă! Ioana Petric (32 de ani) a anunțat că pleacă din echipa de la „Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV, după 15 ani de la debutul sîu în acest proiect. Emisiunea continuă într-o nouă formulă și revine pe micile ecrane cu un nou sezon miercuri, 15 martie, de la ora 20.00. Click! îți spune culisele acestei despărțiri, precum și noua componență de la pupitrul de prezentare.

Ioana Petric și-a luat „la revedere” de la fanii „Cronica Cârcotașilor”, anunțând, cu doar câteva zile înainte de debutul noului sezon al emisiunii, că va părăsi acest proiect, după 15 ani de colaborare. A recunoscut că această decizie de a pleca a fost una extrem de dificilă, căci colegii de la „Cronicuță”, cum îi spunea ea, îi deveniseră ca o familie. Totuși, dorința de a porni pe un nou drum, cu alte proiecte, a fost mult mai mare și a primat.

Contactată de reporterii Click!, Ioana a mai precizat că despărțirea de foștii colegi a fost una cât se poate de amiabilă. „Despărțirea a fost amiabilă, nu m-a dat nimeni afară! E decizia mea de a încerca altceva. Nu am neapărat un alt plan, nu am plecat în altă parte, la altă televiziune. Am pus stop aici, mai e nevoie de puțin timp ca să se așeze lucrurile",  a declarat Ioana Petric, în exclusivitate pentru Click!

Ioana Petric: „Mi-am petrecut jumătate din viață alături de oamenii ăștia!”

Au fost 15 ani extraordinari, atât de plini și de fericiți, că n-aș putea să îi cuprind în doar câteva cuvinte. Mi-am petrecut jumătate din viață alături de oamenii ăștia frumoși, care mi-au fost colegi, prieteni, mentori și familie adoptivă. Prin urmare, această decizie, care îmi aparține 100%, nu a fost deloc una ușoară. Cu toate astea, în adâncul sufletului meu, sunt convinsă că e cea corectă”, a scris Ioana pe rețelele sociale.

„Cred că, în viață, e important să îți accepți propriul adevăr și, chiar dacă inevitabil te gândești și la cei din jur, să faci ceea ce e mai bine pentru tine. Iar eu asta am simțit acum - nevoia unui nou început, nevoia de a mă redescoperi, de a-mi demonstra mie niște lucruri și de a face loc altor visuri. Sunt sigură că viața le va așeza pe toate în așa fel încât să ne ne revedem curând, cu forțe proaspete și alte proiecte minunate. Până atunci... o să îmi fie dor!”, a mai scris Ioana în același mesaj public.

„Cronica” revine mercuri, la Prima TV, cu un nou sezon!

Șerban Huidu și Codruț Kegheș, revin în forță Sursa: captură Prima TV
Șerban Huidu și Codruț Kegheș, revin în forță Sursa: captură Prima TV

„Cronica Cârcotașilor” va reîncepe în forță, cu un nou sezon, miercuri (15 martie), tot la Prima TV. „Voi prezenta eu cu Șerban Huidu emisiunea, fără Ioana și fără bebelușe!”, a mai dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, și Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu’.

Cea mai longevivă emisiune de satiră din România

„Cronica Cârcotaşilor” a debutat în 2001 și a devenit, în cei 22 de ani care s-au scurs, un brand de televiziune care a scris istorie pe micile ecrane. Șerban Huidu, fondatorul emisiunii, ne-a explicat care ar fi secretul acestui format de succes.

Nu mă așteptam să dureze atât de mult emisiunea, dar văd că a funcționat, pentru că e un format care se bazează pe istoria televiziunilor! De fapt, «Cronica» e o emisiune de umor, ideea fiind de asanare a societății. Este o emisiune de atitudine, care se foloseşte de umor. Nu e numai de vânat bâlbuțe!”, a declarat, pentru Click!, Șerban Huidu, după ce echipa sa a primit premiul pentru cea mai longevivă emisiune de satiră, anul trecut, la Gala Premiilor Radar de Media.

„Bâlbuțele sunt cele mai importante, dar au fost multe alte subiecte. De la alegerea unui președinte, până la proteste. Românii au avut, au și vor avea întotdeauna simțul umorului”, a mai spus atunci Șerban Huidu.

Românii sunt un popor de cârcotași, chiar dacă atunci când a început «Cronica», Șerban era cam singurul care avea curajul să spună lucrurilor pe nume. În ziua de zi, însă, după cum putem vedea pe Facebook și pe rețelele sociale, toată lumea are o opinie. Sunt din ce în ce mai mulți cârcotași în România!”, a declarat Ioana Petric, la același eveniment.

Înainte de formatul care l-a făcut celebru, Șerban Huidu prezenta singur emisiunea, numită la acea vreme, în 2000, „Cronica cârcotașului”. Din 2001 a lansat „Cronica cârcotașilor”, luându-l coleg de prezentare pe Mihai Găinuşă. În această formulă, show-ul a rezistat până în 2011. Accidentul suferit de Şerban în timpul unei sesiuni de schiat, în 2010, a schimbat și cursul emisiunii. Din toamna lui 2011, noua formulă de prezentare a fost formată din Mihai Găinuşă și Codruţ Kegheş, alias „Dezbrăcatu".

În 2014, Mihai Găinuşă a părăsit „Cronica”, cu mare tam-tam. În următorul sezon, Şerban Huidu a revenit la prezentare, alături de Codruț Kegheş şi de Ioana Petric. Timp de doi ani a făcut parte din emisiune şi actorul Alex Bogdan (2014-2016).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net