Se mărită Ioana Petric? Primele imagini cu „cârcotașa” și iubitul secret: „Ne știm din clasa a V-a!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

32 de ani! Atât a împlinit „cârcotașa” Ioana Petric! Frumoasa prezentatoare de la „Cronica Cârcotașilor” (Prima TV) a avut o apariție de senzație la Gala Premiilor Radar de Media, unde a venit de mână cu iubitul, în premieră! Click! a aflat totul despre chipeșul partener al Ioanei și dacă bat cumva clopote de nuntă!

Ioana Petric, îndrăgostită de iubitul din clasa V-a
Ioana Petric, îndrăgostită de iubitul din clasa V-a

Când vine vorba de viața ei personală, Ioana Petric, frumoasa prezentatoare a „Cronicii Cârcotașilor”, de la Prima TV, rar dă din casă sau scoate vreo vorbă. Vedeta TV este o persoană foarte discretă, însă, de data aceasta, și-a călcat pe inimă și a venit cu iubitul de mânuță, la Premiile Radar de Media.

Citește și: «Cârcotaşa» Ioana Petric trăieşte o poveste de iubire la distanţă! Cine este norocosul care a cucerit-o

Ioana Petric: „Mă simt mai femeie decât oricând!”

Cei doi au întors toate privirile și formează un cuplu de senzație! Ioana și colegii de la  „Cronica Cârcotașilor” au primit premiul pentru cea mai longevivă emisiune de satiră, iar prezentatoarea TV a fost sărbătorita serii, căci a împlinit 32 de ani.

„Eu sunt mândră de vârsta mea, e o vârstă foarte frumoasă și mă simt mai femeie decât oricând. E foarte fain la 32 de ani. Bine, încep să mai scârțâi așa, dar, în rest, e foarte bine, mă simt fericită, mă simt împlinită.

El este iubitul meu, e prima dată când vine cu mine. Nu prea aveați unde să mă vedeți cu el. Suntem de ceva timp împreună, de aproape doi ani, dar ne știm de-o viață! Din copilărie, de la școală chiar.

Din clasa a V-a am fost colegi, prieteni o viață întreagă și, la un moment dat, ne-am dat seama că am putea să încercăm mai mult decât o simplă prietenie. Ne-am tot reîntâlnit pe drumurile vieții, așa a fost să fie, suntem foarte bine”, ne-a dezvăluit Ioana, care radia de fericire, la brațul iubitului ei.

Ioana Petric: „Nu am nici un plan de nuntă deocamdată!"

Chiar dacă este îndrăgostită de colegul ei din gimnaziu, Ioanei parcă tot nu-i stă mintea la măritiș. Și e cam hotărâtă să-și păstreze statutul.

Nu avem gânduri de logodnă momentan, dar suntem foarte bine împreună. Suntem fericiți așa cum suntem. 32 de ani vin la pachet cu aceste întrebări: te așezi la casa ta, faci copii? Nu știu să răspund!

Nu am nici un plan de a mă așeza la casa mea, sunt o fire mai rebelă! Mi-e bine așa. Îmi place libertatea foarte mult și cred că fericirea nu ține de o hârtie neapărat.

Nu am nici un plan de nuntă, deocamdată, și nu știu dacă o să fac vreodată nuntă. Dacă o să fie, bine, dacă nu, nu. Nu are sens să-ți faci planuri, că viața e plină de surprize, nu știi niciodată pe ce drum te duce. Aștept ca viața să mă suprindă!”, ne-a mai mărturisit Ioana Petric.

Vedeta de la „Cronica Cârcotașilor” este ardeleancă 100%

Ioana Petric s-a născut pe 25 octombrie 1990, în Cluj-Napoca. A devenită cunoscută în postura de „bebelușă“ la „Cronica Cârcotașilor”. La doar 16 ani, Ioana își câștiga primii ei bani din dans.

Este absolventă a Facultății de Drept din Cluj, însă, după ce a câștigat castingul pentru „Cronicuță”, Ioana a fost nevoită sa facă naveta între Cluj și București. Acum este prezentatoare alături de Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu, la „Cronica Cârcotașilor”, emisiunea fiind difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Prima TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net