Când revine Cronica Cârcotașilor la Prima TV

Ultima actualizare:

    Din 4 septembrie începe un nou sezon Cronica CârcotașilorFoto: Prima TV
Din 4 septembrie începe un nou sezon Cronica CârcotașilorFoto: Prima TV

Cronica Cârcotașilor, cea mai longevivă emisiune de satiră din România, revine la Prima TV de miercuri, 4 septembrie, de la 20.30. Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruț Keghes (Dezbracatu') și Șerban Huidu va fi difuzată în fiecare miercuri, începând cu ora menționată anterior.

Din 4 septembrie începe un nou sezon Cronica Cârcotașilor

Cronica Cârcotașilor se află la al 40 –lea sezon și odată cu ea vor reveni pe sticlă celebrele rubrici Top rușinică, Vocea poporului și binecunoscutele bâlbe de la TV. Dezbracatu’ e și el pregătit să ia cu asalt lumea mondenă prin rubrica lui, dar să fie și alături de Ioana Petric și Șerban Huidu la pupitrul cârcotaș.

Bebelușele sunt gata de dans și din 4 septembrie, iar telespectatorii vor fi martori la cârcoteala aferentă. Și pentru că echipa Cronicii Cârcotașilor se pregătește să sărbătorească 20 de ani, pe telespectatori îi așteaptă o serie a celor mai tari bâlbe, a celor mai tari momente ale televiziunii din România în varianta cârcotașă.

„Când am început aventura televizată nu bănuia nimeni că o să ajungem la sezonul cu numărul 40. Pregătim, începând de acum, o istorie a 20 de ani de televiziune și de ce nu, de istorie în România. Anul viitor pe 14 aprilie, Cronica Cârcotașilor împlinește 20 de ani”, spune Șerban Hudiu.

Cronica Cârcotașilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 40 de sezoane a devenit un brand de televiziune.

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net