Irina Ursu, prezentatoarea Observator de weekend, spectaculoasă în costum de baie!

Ultima actualizare:

Irina Ursu, noua prezentatoare de la „Observator de weekend”, va deveni în curând o figură extrem de familiară pe micile ecrane, însă până atunci Click! vă face cunoștință cu cea care a înlocuit-o pe Octavia Geamănu!

Irina Ursu, noua prezentatoare de la „Observator de weekend” Foto: Instagram
Irina Ursu, noua prezentatoare de la „Observator de weekend” Foto: Instagram

Irina Ursu este fostă jurnalistă Aleph News, însă acum s-a ivit o oportunitate de nerefuzat în trustul Antenei, pe care tânăra a acceptat-o entuziasmată.

Vezi aici mai multe informații: Cine este Irina Ursu, înlocuitoarea Octaviei Geamanu. Vine de la pupitrul Aleph News

Irina Ursu nu se ferește de aparițiile în costum de baie

Dacă la prima vedere putem observa că aceasta este o fire profesionistă, urmând să o vedem, cel mai probabil, în sacou și cămașă la pupitrul emisiunii „Observator de weekend”, ei bine rețelele sale de socializare ne ajută să o cunoaștem mai bine!

Pe Instagram, spre exemplu, Irina Ursu obișnuiește să publice și imagini din vacanțe, fiind atrasă de călătorii. Profilul său nu este lipsit de fotografii de pe plajă, în costum de baie, sau de cele în care apare în ipostaze tandre alături de iubitul ei, Cristian Drăghiceanu, medic de profesie.

Astfel, prezentatoarea îi lasă pe urmăritorii ei să „intre” puțin și în viața ei personală și să o cunoască dincolo de aparițiile sale televizate. Cert este că tânăra „dă bine” atât pe „sticlă”, cât și în poze, fiind fotogenică și obișnuită deja cu camerele de luat vederi. 

Nu rata „culisele” schimbării: Scandal cu avocați și amenințări în Antenă! Octavia Geamănu, dată afară de la Observator!

Irina Ursu este originară din Cluj-Napoca, unde a absolvit Facultatea de Științe Politice și Administrative, din cadrul Universității Babeș Bolyai. Chemarea ei către jurnalism a început încă din timpul studenției, aceasta implicându-se în mai multe proiecte de profil.

Irina Ursu a înlocuit-o pe Octavia Geamănu la pupitrul Observatorului de weekend

La scurt timp, și-a început cariera ca prezentatoare a unui jurnal regional, dar și ca reporter pe teren, căpătând experiența necesară pentru formarea ei profesională. După ce a fost confirmat faptul că va fi noua prezentatoare a Observatorului de weekend, înlocuind-o pe Octavia Geamănu, Irina Ursu a oferit și primele declarații, declarându-se entuziasmată de noul proiect în care se va dezvolta. 

„Sunt un om ambițios căruia îi plac provocările. Să intru în echipa Observator este pentru mine o provocare. Vin în fața unui alt tip de public, căruia trebuie să îi livrăm conținut de calitate, pentru că acest public devine din ce în ce mai pretențios. 

Există aici proiecte cu potențial de dezvoltare în viitor la care simt că pot să contribui. (..) Abia aștept întâlnirea cu publicul căruia vreau să îi transmit din energia mea!”, a declarat Irina Ursu, potrivit unui comunicat transmis de Antena 1. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net