Izabela de la „Mireasa” și Blaze au mințit! Și-au înscenat despărțirea: „A fost o farsă. Știu că oamenii mă vor înjura”

Săptămâna aceasta fanii emisiunii „Mireasa” au fost luați prin surprindere când au aflat că Blaze și Izabela Okpata s-ar fi despărțit. Într-un videoclip publicat cu puțin timp pe canalul său de YouTube, fostul concurent de la „Survivor România” a recunoscut că multe persoane au început să îl critice fără să știe adevărul și că totul a fost, de fapt, o înscenare.

Blaze și Izabela și-au înscenat despărțirea / Foto: Arhiva Click!
Blaze și Izabela și-au înscenat despărțirea / Foto: Arhiva Click!

Săptămâna aceasta, Izabela, fosta concurentă de la emisiunea „Mireasa”, a declarat public, printr-un video, pe contul său de Instagram, că ea și bărbatul cu care are un copil nu mai sunt împreună.

„După cum știți pozele cu mine și cu Blaze au dispărut, da, ne-am despărțit, nu ne-am mai înțeles. Nu ne-am mai înțeles de când s-a născut Jessi. Am avut momente când am fost cu adevărat fericiți și atunci am postat. Nu postez nimic când sunt sinceră...poate doar o melodie pentru că nu mai pot și simt nevoia să mă descarc pentru mine”, spunea Izabela în videoclip.

Doar că, fanii emisiunii au început să îl critice pe fostul concurent. Mai mult decât atât, Blaze a fost nemulțumit de faptul că foarte mulți dintre cei care îl urmăresc au precizat faptul cum că și-ar fi părăsit soția și și-a abandonat copilul.

„Nu e adevărat că am lăsat copilul. Iza a postat un clip unde a zis că m-a dat afară din casă, că are nevoie de pauză, dar nu înțeleg de unde a venit asta că am abandonat copilul. M-ați înjurat degeaba, nu e frumos, să fim oameni. Suntem în 2023, cu ce am greșit. Îmi iubesc copilul, nu l-am abandonat. Încă de când a avut o luna ea a dormit doar cu mine. De când copilul a avut o luna de zile, în fiecare noapte, am dormit cu ea. Eu o schimb, eu îi dau să mănânce, eu fac tot.

Blaze: „Mulți m-ați acuzat. Am decis să vă arăt tot”

Am postat o poză pe internet cu fiica mea și oamenii au început să reacționeze urat. M-ați criticat degeaba, fără să știți. Mulți m-ați acuzat. Am decis să vă arăt tot. Eu o să fiu acolo pentru copilul meu”, a declarat Blaze, în urmă cu puțin timp, pe canalul său de YouTube.

De asemenea, Blaze a dezvăluit că totul a fost, de fapt, o înscenare. Au recurs la această „farsă” deoarece au apărut mai multe informații, în ultima perioadă, cum că în relația lui cu Izabela s-ar fi întâmplat ceva.

„Pentru că multe știri susțineau că ne-am fi despărțit, eu am vrut să fac doar așa. Eu sunt creator de conținut, nu a fost nimic adevărat. A fost o farsă. Știu că oamenii o să mă înjure”, a mai adăugat fostul concurent al emisiunii „Mireasa” și „Survivor România”.

Blaze și Izabela, ambii foști concurenți ai emisiunii matrimoniale „Mireasa”, în sezonul 3, difuzat în anul 2021, la Antena 1, s-au căsătorit la doar o lună după finalul show-ului. În urmă cu câteva luni, cei doi au devenit și părinții unei fetițe perfect sănătoase pe care au botezat-o Jessica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net