Izabela de la „Mireasa”, noi declarații despre despărțirea de Blaze: „Am vrut să îi mai dau o șansă!”

Este oficial! Izabela și Blaze nu mai formează un cuplu! Recent bruneta a declarat public, printr-un video, pe contul său de Instagram, că ea și bărbatul cu care are un copil nu mai sunt împreună. De asemenea, fosta concurentă de la emisiunea  „Mireasa”, de la Antena 1, se pare că a vrut să îi mai acorde o șansă bărbatului, însă pozele pe care le-a pus acesta pe internet din Dubai au făcut-o să dea înapoi.

Izabela și Blaze s-au cunoscut în cadrul show-ului matrimonial de la Antena 1, „Mireasa”, așa că atunci când au ieșit afară din casă, la scurt timp, au ales să se și căsătorească. Astfel, în urmă cu câteva luni au devenit și părinții unei fetițe perfect sănătoase pe care au botezat-o Jessica. Însă venirea copilului i-a dus pe cei doi la despărțire.

„Vreau să fac acest video pentru că am ajuns în punctul în care simt nevoia să dau o explicație. Nu am vrut să fac asta inițial pentru că nu sunt datoare să dau nicio explicație nimănui decât oamenilor care mă iubesc. S-a atins o limită pe care eu nu o mai suport.

Da, treaba este simplă. După cum știți pozele cu mine și cu Blaze au dispărut, da, ne-am despărțit, nu ne-am mai înțeles. Nu ne-am mai înțeles de când s-a născut Jessi. Am avut momente când am fost cu adevărat fericiți și atunci am postat. Nu postez nimic când sunt sinceră...poate doar o melodie pentru că nu mai pot și simt nevoia să mă descarc pentru mine.

Dacă ați observat, și ați urmărit, eu am avut perioade destul de multe în care eu nu am postat absolut nimic. În care marea majoritate a postările au fost cu fetița și foarte puține cu Blaze pentru că nu ne-am mai înțeles și am ajuns într-un punct în care ne-am certat destul de urât și l-am rugat să plece, să își ia hainele și să se ducă din casă pentru că simțeam nevoia să nu îl mai văd, să luăm o pauză, să văd cum este fără el, să vadă el cum este fără noi și pur și simplu voiam puțină distanță”, le-a spus Izabela prietenilor virtuali.

A vrut reîmpăcarea

Izabela, în filmulețul postat pe Internet, a declarat public că a dorit să mai dea o a doua șansă poveștii lor de iubire:

„Vreau să clarific că omul nu este plecat în Nigeria că am primit sute de mesaje în care am fost certată dar și apreciată. Acum omul este în Dubai, am vrut să îi mai dau o șansă, însă după postarea din dimineața asta (a lui Blaze – n.r) mi-am dat seama că nu merită. Noi suntem bine, suntem puternice și avem grijă de noi și suntem în București la noi acasă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
oana si pepe jpg
Maria Tănase
image png
cher alexander edwards jpg
banner dive png
Banner Ștefan Bănică
banner rita mureșan png
dana rogoz (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net