Jorge a avut nevoie de îngrijiri medicale la „Splash! Vedete la apă“! „Nu mai puteam să respir…”

Jorge face parte din cea mai nouă ediție a show-ului „Splash! Vedete la apă“, iar la antrenamente artistul a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău și nu își mai putea stăpâni corpul.

Jorge a avut nevoie de îngrijiri medicale la „Splash! Vedete la apă“!
Jorge a avut nevoie de îngrijiri medicale la „Splash! Vedete la apă“!

Cântărețul Jorge a mai participat și în trecut la show-ul de la Antena 1, însă de această dată a avut parte de un incident destul de neplăcut.

Vezi și: Ce a pățit Jorge la 4 dimineața la mare? „Doar mie mi se putea întâmpla așa ceva!”

Aflat pe o platformă la înălțime, Jorge nu a mai putut să respire, iar corpul îi tremura din toate încheieturile. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a scăpa de atacul de panică.

„Nu mă doare nimic. Nu mai puteam să respir și am început să tremur. Am vrut să respir și n-am mai putut să respir și, în momentul acela, m-a luat panica“, le-a spus Jorge medicilor.

Ți-am mai pregătit și: NiCK s-a accidentat sub ochii fiicei sale, la «Splash! Vedete la Apă»! Medicii au intervenit imediat

Jorge, momente dificile la Splash

Deși nu s-a mai antrenat în acea zi pentru că incidentul l-a marcat, cântărețul a vrut să stea pe marginea bazinului și să își susțină colegii. Nici în seara concursului Jorge nu s-a simțit mai bine.

Acesta a avut din nou nevoie de îngrijiri medicale, însă ce a pățit și ce săritură a executat vom afla vineri seară, de la 20:30, la Antena 1. Echipa din care face parte Jorge mai este formată din Otniela, Diana Sar, Alina Petre, Tiberiu Balica și Dima Melnic.

Vezi și: Momente de panică la „Splash! Vedete la apă”! Laura Mușuroaea a solicitat intervenția medicilor.

Săptămâna aceasta, concurenții vor avea doar două zile la dispoziție să ajungă în finala săptămânii atunci când li se vor alătura și doi foști concurenți ai emisiunii, prin intermediul wild cardurilor folosite de Cosmin Natanticu şi Clara Gherase.

„Am un concurent care a demonstrat că a fost curajos sau curajoasă, veți vedea. Nu prea i-a reușit săritura atât de bine și am vrut să îi mai dau o șansă, pentru că merită! Veți vedea că merită din plin!“, a declarat Clara Gherase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net