Cum se mențin în formă Jorge și soția lui: «Sunt 10 ani de zile de când nu am mai mâncat la fast food»

#Exclusiv Click!

Jorge (40 ani) și soția lui, Ramona Prodea, femeia de afaceri care la 50 de ani arată ca la 20, formează un cuplu de invidiat. Zilele trecute au încins atmosfera pe plaja din Mamaia. Amândoi arată senzațional, își lucrează corpul la sală și au grijă la alimentație.

Jorge și Ramona arată incredibil
Jorge și Ramona arată incredibil

Foto: Arhiva personală

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi soți la plajă, acolo unde parcă se întreceau în siluete și poziții de invidiat. Jorge și soția lui, care arată mai ceva că o bombă sexy la cei 50 de ani ai săi, au atras toate privirile.

Citește și: Ce a pățit Jorge la 4 dimineața la mare? „Doar mie mi se putea întâmpla așa ceva!”

S-au oprit pe plaja milionarilor din Mamaia și au făcut spectacol. Într-un costum de baie roz bombon, Ramona Prodea arăta ca o adolescentă, iar artistul abia își mai putea lua privirea de la ea. Dar nici Jorge nu se lasă mai prejos și își etalează mândru pachețelele de pe abdomen, de ai zice că își studiază atent fiecare ieșire sexy în public.

Află și: Emoționant! Spectaculoasa soție a lui Jorge a sucit capetele la o simplă ieșire în oraș

“Ne menținem într-o marjă de 3 kilograme”

Artistul nu s-a dezlipit de telefon pentru că e mereu conectat la social media sau își poza soția. Nici ea nu se lăsa mai prejos și îl imortalizat  în toate ipostazele, ba când se juca cu fiul lor de 5 ani, David, în mare, ba când ieșea cu trupul ud, ca un macho man, din apă și făcea valuri cu corpul lui de invidiat.

Te-ar putea interesa și: Jorge se gândește cu emoții la ziua sa de naștere: «Le-am rugat pe fete să fie blânde»

Un lucru e cert! Când Jorge și soția lui merg la plajă cresc gradele în termometre! Artistul a povestit pentru Click! cum se mențin în formă el și frumoasa lui soție: “Avem un program foarte bine stabilit cu antrenorul, avem cam 3 sau 4 antrenamente pe săptămâna. Eu mai merg și la fotbal, o dată pe săptămână și Ramo are o nutriționistă cu  care lucrează în fiecare zi. Nu exagerez! În fiecare zi, trimite poză dimineața, la prânz și seară, cu ce mănâncă. Îi spune, vezi că ai mâncat nu știu ce, mâine trebuie să faci așa,  înlocuiește nu știu ce cu nu știu cum. Și asta face de un an și ceva!”, ne-a povestit Jorge, care atunci când are timp face sport împreună cu jumătatea lui.

WOW: E fierbinte rău, frige, frige! Soția lui Jorge, senzațională în costum de baie

Joge consumă multe proteine și salate

“Uneori când nu prea avem timp să petrecem împreună, uneori mai merg cu ea,  așa, o dată pe săptămână la sală, pe ora ei, ca să facem amândoi. Meniul meu este mereu plin de proteine și de salate, pește, nu mâncăm prostii. Noi nu mâncăm junk food! Sunt mai mult de 10 ani de zile de când nu am mai mâncat la fast food. Suntem atenți la ce ore mâncăm, să nu depășim anumite ore, facem mișcare, cam asta e. Suntem atenți la ce mâncăm, că de fapt, abdomenul ți-l faci la bucătărie. Acolo e secretul. Poți să faci sportul de pe lume”, a mai adăugat Jorge.

Citește și: Secretul relaţiei lui Jorge cu soţia cu zece ani mai mare

Planul nostru este pe termen lung să ne menținem la greutate constantă cât mai aproape de ceea ce ne face pe noi să  ne simțim cel mai bine. Bineînțeles că mai fluctuează greutatea în timpul anului. Că doar de Crăciun și de zilele noastre de naștere normal că mâncăm și atunci și în vacanțe all inclusive dar ne menținem  pe linia de plutire într-o marjă de 3 kilograme”, a completat artistul care face furori pe oriunde se duce.

Click! spune

Jorge are împreună cu Ramona Prodea un băiețel, David (5 ani), iar din prima căsătorie cu Alina Laufer, mai are o fată, Karina (14 ani), de care este la fel de mândru. Ramona Prodea mai are și ea o fiică, Ilinca (20 ani), din prima ei căsătorie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net