Ce a pățit Jorge la 4 dimineața la mare? „Doar mie mi se putea întâmpla așa ceva!”

Ultima actualizare:

Aflat în vacanță la mare, simpaticul Jorge a povestit prin ce a trecut la 4 dimineața. Totul a pornit de la o idee inedită care i-a trecut prin cap în acea noapte. „Deci, doar mie mi se putea întâmpla așa ceva”, a transmis cântărețul.

Jorge, poveste amuzantă de la mare. Foto: Instagram/Jorge
Jorge, poveste amuzantă de la mare. Foto: Instagram/Jorge

Jorge pare să se relaxeze din plin în aceste zile alături de frumoasa lui soție. În vârstă de 40 de ani, artistul și-a păstrat spiritul tânăr și s-a hotărât să creeze o amintire superbă. Deznodământul n-a fost, însă, așa cum și l-a imaginat.

Trebuie să vezi și: Ce face Jorge în timpul liber? «Chiar dacă n-am chef, mă duc în scârbă»

„Pe la 1:30 seara am zis hai să mergem la culcare, dar îmi vine mie ideea genială: Și așa-i foarte cald! Nu mai bine dorm eu pe plajă?”, a povestit soțul încântătoarei Ramona Prodea.

Zis și făcut! Jorge s-a dus în cameră, și-a pus pijamaua cu mânecă lungă și șosetele, iar apoi și-a luat halatul ca să se învelesească. Așadar, tot planul era bine pus la punct. Un om cu experiență, Jorge analizase meticulos situația și avea de gând s-o savureze din plin.

Poveste amuzantă cu Jorge, la mare! Ce pățit artistul la 4 dimineața?

În cele din urmă, îndrăgitul cântăreț a reușit să se pună pe șezlong la ora 2:00 noaptea. Era pregătit de un somn ca-n povești, sub cerul liber. 

„Încă se mai auzea muzica de la bar, dar nu mă deranja. Era bumți, bumți la maxim. Trag halatul pe mine. Răcorică! Mamă, ce mișto, ce senzație, ce atmosferă!”, povestește Jorge.

HOT! E fierbinte rău, frige, frige! Soția lui Jorge, senzațională în costum de baie

Apoi, toată noaptea lui magică s-a năruit la ora 4:30 dimineața când sistemul de irigație l-a stropit, trezindu-l din somn tocmai la fix pentru a vedea răsăritul. Nu știm ce a făcut mai departe Jorge, dar cu siguranță, faptul că s-a trezit udat nu a fost tocmai ca-n visele lui.

Jorge a dormit pe șezlong la mare! „Mamă, ce mișto, ce senzație, ce atmosferă!”

Talentatul cântăreț se bucură de clipe frumoase alături de soția lui. Recent, Jorge a făcut, totuși, dezvăluiri despre cel mai dificil moment al relației celor doi, atunci când artistul a înșelat-o pe partenera lui de viață.

Citește și: Ce a făcut soția lui Jorge după ce artistul a înșelat-o? 

Acesta s-a declarat fericit că au reușit să treacă peste acel episod întunecat. Jorge și Ramona Prodea sunt căsătoriți de 9 ani și au împreună o familie superbă.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net