Larisa Iordache și Diana Bulimar, primele eliminate de la America Express. Reacția celor două sportive

Deși sportive de profesie și ambițioase până peste cap, Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost primele concurente eliminate de la America Express, în ediția de marți, 25 ianuarie. 

Larisa Iordache și Diana Bulimar
Larisa Iordache și Diana Bulimar

Au plecat încrezătoare de acasă, dar aventura America Express s-a terminat pentru Diana Bulimar și Larisa Iordache. Cele două sportive au fost eliminate, după ce totemul din cutie a fost roșu.

Ce reacții au avut sportivele, după eliminare

După ce au fost eliminate de la America Express, Diana Bulimar și Larisa Iordache au postat pe rețelele de socializare o primă reacție cu privire la aventura pe care nu o vor uita niciodată. Cele două sunt mulțumite că au putut să ia parte la o asemenea competiție grea și au învățat foarte multe din experiența care cu siguranță le-a schimbat viețile. 

Viața îți oferă experiențe încununate de glorie sau nu, însă este important să ai prilejul de a învăța ceva! Am trăit momente și stări exact ca într-un carusel. Am alergat, am plâns și am râs, însă am realizat că poți face față și acelor lucruri cărora nu credeam”, a scris Larisa Iordache.

 „A fost o adevărată aventură! Sunt lucruri pe care nu le poți simți si înțelege decât dacă treci prin această poveste. Oameni, locuri, trăiri diferite... Să dormi în fiecare seară la o persoană nouă, să nu știi ce te așteaptă a doua zi, unde ajungi, ce mănânci, unde vei pune seara capul să dormi...  Sunt recunoscătoare că am avut parte de această experiență! Mulțumesc celor ne-au susținut. V-am simțit alături și m-a bucurat imens că sunteți aici”, a fost mesajul Dianei Bulimar, notează GSP.

Citește și - Scărlătescu și Doina Teodoru s-au căsătorit în secret? Cine i-a dat de gol

Cu ce se ocupă Diana Bulimar, după ce s-a retras din gimnastică

Diana Bulimar este una dintre cele mai talentate și apreciate gimnaste din România. Tânăra s-a retras din gimnastică după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale, dar și ca urmare a dorului de părinți, pe care îi vedea extrem de rar din cauza pregătirilor și a competițiilor sportive în cadrul cărora participa.

În prezent, la fel ca Larisa Iordache, Diana Bulimar este antrenoare la copii și își iubește extrem de tare munca. 

„Eu am simțit (n.r. că vrea să se retragă) când am ajuns în punctul în care voiam să plec de la lot, am ajuns acasă și nu-i mai cunoșteam pe părinții mei și nici ei pe mine. Nu mai comunicam. Aveam cinci operații, a venit și a șasea și am zis că nu mai pot.

Nu am zis eu că nu mai pot, mi-au zis ei că e mai bine să merg acasă să mă recuperez, după ce mi-am rupt tendonul ahilian. Am avut șase operații, ar trebui să o fac și pe a șaptea, pentru că, după ce am ajuns acasă, parcă mă simțeam ok și mai voiam.

Ai mei nu voiau să mă întorc să fac gimnastică, dar i-am mințit, într-un fel sau altul, când le-am zis că doar la București găsesc parte de marketing și management la UNEFS (n.r. Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport). M-am întors la Dinamo, m-a mai pălit o dată și după am zis că e gata.

M-am lovit o dată de bârnă, m-am lovit la rotulă, am mers la doctor, mi-a scos apa de acolo și mi-am zis: gata, pup, la revedere!”, a povestit Diana Bulimar, în cadrul unui podcast. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net