Laurette a recunoscut relația cu Ion Țiriac: „M-a făcut să mă simt Regina reginelor!” Cum îl alinta pe miliardar în intimitate și de ce s-au despărțit

Ultima actualizare:

Laurette Attindehou a rupt tăcerea despre mult-mediatizata ei relație cu miliardarul Ion Țiriac (84 de ani). Deși cei doi au fost surprinși în urmă cu câțiva ani împreună pe plaja de la Mamaia, Laurette nu confirmat niciodată, în presă, iubirea dintre ea și magnat. Laurette a vorbit în premieră despre cum o răsfața fostul mare tenisman, în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Laurette Attindehou (40 de ani) şi fostul mare tenisman Ion Țiriac au fost surprinși prima dată împreună în anul 2016, la plajă, chiar de către paparazzi Click!

Ani de zile după aceea, Laurette a păstrat tăcerea în ce privește relația ei cu miliardarul, preferând discreția din respect pentru fostul mare tenisman. 

Și în timpul relației cu miliardarul, atunci când schimba bolizii de lux ca pe șosete și când acesta o răsfața cu cadouri scumpe de mii de euro, Laurette a tăcut mâlc. 

Singura dată când a dezvăluit că a fost ajutată de Țiriac a fost atunci când omul de afaceri, care deține o avere de 2 miliarde de dolari, i-a oferit o maşină din parcul său auto pentru filmarea unui videoclip.

Laurette Attindehou: „Țiri o să rămână la sufletul meu”

Invitată în cadrul podcastului lui Viorel Grigoroiu, Laurette a recunoscut că Ion Țiriac(84 de ani) a răsfățat-o ca pe o regină în timpul relației lor și a dezvăluit câteva secrete din intimitatea cuplului. 

„Am mai avut relații cu milionari celebri de la noi. Țiri, că eu așa îi zic, o să rămână acolo la corason, la sufletul meu. Nu prea am mai vorbit așa în ultima perioadă.

Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. E foarte greu de accesat: trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să ai simțul umorului.

Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să știi să te faci plăcută, să fii jovială.

Cu Țiriac m-am simțit Regina reginelor! Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine?! Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?”, a dezvăluit Laurette, despre relația ei cu milionarul, la podcastul lui Viorel Grigoroiu

I-a înșelat Laurette încrederea miliardarului? „De acolo mi s-a tras…”

Laurette a continuat dezvăluirile, precizând cum anume s-a produs despărțirea de miliardar. 

„A fost un vis care s-a împlinit, dar a fost greșeala mea, recunosc pentru prima dată. A fost greșeala mea pentru că trebuia să fiu mult mai sinceră!

Am greșit, da! Trebuia să spun asta, sunt, uite așa, așa… de acolo mi s-a tras. A fost vorba de o terță persoană. Dacă eu eram sinceră, nu se termina. 

Nu, nu am jucat la două capete. Dar nu am spus adevărul de frică să nu pierd persoana respectivă. Dar, nu a fost bine, regret! 

Dar, pot să spun acum că am jucat la cel mai înalt nivel”, a mai spus Laurette.

cub laurette png

A vorbit despre Țiriac în prezența lui Magaye Gueye, actualul iubit 

Laurette a venit la podcastul lui Viorel Grigoroiu însoțită de iubitul ei, fostul fotbalist al lui Dinamo, Magaye Gueye (33 de ani). 

Modelul nu s-a ferit să vorbească de relația cu Ion Țiriac în prezența fotbalistului, împreună cu care locuiește în prezent la Paris. 

„Acum sunt într-o relație ca tot omul pentru că, în ziua de azi, e mai complicat să găsești un om cu care să fii pe aceeași lungime de undă și să ai aceleași planuri de viitor. 

Nu totul este perfect, dar când treci prin momente mai grele, atunci vezi cum este omul de lângă tine, dacă te iubește cu adevărat. Ne-am despărțit de vreo două ori, dar până la urmă tot împreună suntem.

Eu îl știam dinainte să vină în România. Mă agățase la Paris, într-un club. Am schimbat numere de telefon. Atunci a fost ceva fugitiv. S-a rupt legătura. De abia când a venit  în România, la Dinamo, am început relația.

Suntem împreună de 4 ani, m-a cerut în căsătorie de câteva ori. Prima dată l-am refuzat. Nu știu dacă mă mai căsătoresc! O putem face și mâine, dar nu mai am chef de partaje, divorț”, a mai spus Laurette. 

Laurette şi Ciprian Nistor jpeg

Laurette s-a căsătorit cu milionarul Ciprian Nistor în închisoare: „El mi-a cerut divorțul!”

Laurette a vorbit și despre scurta ei căsătorie cu milionarul Ciprian Nistor, care a avut loc în Penitenciarul din Jilava, unde omul de afaceri executa o pedeapsă de 15 ani, fiind condamnat pentru evaziune fiscală. Bărbatul i-a cerut, însă, divorțul după doar un an și patru luni de mariaj. 

„Am fost căsătorită cu un milionar. Suntem într-o relație ok acum. Am rămas cu o casă de la el. Cu fostul m-am dus fericită și am semnat divorțul. Dacă stăteam,  poate eram acum milionara. El mi-a cerut divorțul”, a mai spus Laurette.

Laurette Attindehou are un trecut amoros tumultuos. Fosta asistentă tv a avut o relație de șase ani cu afaceristul Mihai Ștefan, cu care are o fetiță, Serena Luce Maria(13 ani). Cei doi s-au luptat, ani de zile, în instanță pentru custodia fetiței. 

În prezent, Laurette s-a mutat la Paris, unde locuiește împreună cu Magaye Gueye, fostul fotbalist al lui Dinamo, cu care a fost surprinsă în jacuzzi la munte în urmă cu trei ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net