Marcel Pavel tună și fulgeră împotriva noii „găști” de la Festivalul Mamaia! Ce acuzații grave aduce: „Mi s-a părut urât și foarte deplasat!”

Marcel Pavel a avut aceeași soartă ca Mihai Trăistariu la Festivalul de la Mamaia, de anul acesta. Artistul a fost exclus din schemă de cea de-a doua echipă de organizatori, care a câștigat licitația. Marcel Pavel tună și fulgeră!

Nu numai Mihai Trăistariu a fost scos din schemă, anul acesta, la Festivalul Mamaia. Și alți artiști de renume, care fuseseră anunțați că vor cânta pe scena de la malul mării, au rămas cu buza umflată atunci când s-au schimbat „găștile”, adică organizatorii, în urma unei licitații desfășurate pe ultima sută de metri.

Marcel Pavel „La Mamaia, anul ăsta, s-au făcut găști!”

Marcel Pavel (63 de ani) s-a trezit și el dat la o parte, peste noapte .

La Mamaia anul ăsta s-au făcut găști! Mi s-a părut foarte urât și foarte deplasat ceea ce s-a întâmplat. Eu unul nu am mai cântat că eram cu prima gașcă.

S-a bagat să organizeze Kiss FM. Eu nu am auzit nici un șlagăr lansat la Mamaia, la Kiss FM. Poate «data trecută», ca să zic așa, ne vor lua și pe noi! Cele mai mari șlagăre s-au lansat la Mamaia. Și «Frumoasa mea», tot acolo s-a lansat!”, a declarat artistul furios, la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Mihai  Trăistariu, dat la o parte la Festivalul Mamaia Sursa: Click!
Mihai Trăistariu, dat la o parte la Festivalul Mamaia Sursa: Click!

Mihai Trăistariu, scandalizat: „A venit altă gașcă și i-au chemat pe ai lor!”

Mihai Trăistariu nu a mai ajuns nici el să concerteze pe scena Festivalului Mamaia 60, deși fusese, inițial, anunțat că va cânta în data de 25 august.

Eu eram în prima echipă, cea cu Ionel Tudor, dar nu a câștigat licitația și au luat alții. Inițial, era Ionel Tudor cu Orchestra, cu niște invitați, care au luat trofeul, Premiul I la Mamaia, așa era inițial programul făcut.

Dar, s-au răzgândit cei de la Consiliul Județean și au făcut licitația. Nu știu ce s-a întâmplat! A mai venit o firmă și a câștigat cealalată firmă. A venit altă gașcă și i-au chemat pe ai lor!”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate, pentru Click!

În luna mai, în presă se anunța că se reia Festivalul Mamaia, după 11 ani. Ediția aniversară, de colecție, urma să fie prezentată de Octavian Ursulescu și Dan Negru. De asemenea, era programa să aibă loc trei seri de gală, cu orchestra lui Ionel Tudor.

În iulie însă, Consiliul Județean Constanța a demarat o licitație pentru organizarea ediției aniversare a Festivalului Mamaia 2023, în urma căreia o altă firmă a câștigat. Așa se face că, pe scena de la malul mării, au apărut cu totul alți artiști decât acei care au fost anunțați inițial.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net