VIDEO Cel mai penibil moment din cariera lui Marcel Pavel. „De ce plecați?”

Ultima actualizare:

Marcel Pavel a trăit zilele trecute un moment penibil. Invitat să cânte la un miting organizat de partidul lui Ilan Șor la Orhei, Republica Moldova, cântărețul s-a trezit dintr-o dată cu piața goală. Derutat, cântărețul a încercat să îi aducă înapoi, dar fără succes. Oamenii au plecat agale, lăsându-l pe Marcel Pavel cu o piață goală în față.

image

Interpretul din România Marcel Pavel a susținut un recital muzical la protestul organizat la Orhei de către Partidul Politic „Șor”, doar ca nu prea a avut pentru cine. Din imaginile video surprinse de echipa TV8 se arată faptul că oamenii nu prea au fost interesați de concert.

Numărul participanților la mitingul antiguvernamental nu a fost foarte mare, dar aceștia s-au arătat total dezinteresați de actul artistic pe care îl pregătea Marcel Pavel.

La un moment dat Pavel a încercat să capteze atenția publicului care se îndepărta.

„Unde sunteți? De ce ați plecat?”, dar a răspuns tot el:

„Probabil s-a vorbit prea mult și de aceea...”.

Într-un gest aproape disperat și pentru a salva situația foarte neplăcută, Pavel i-a îndemnat pe cei care se mai aflau în piață să danseze și să bată din palme.

În timpul mitingului, organizat și plătit de Partidul ȘOR, au fost transmise mesaje pro-ruse, anti-UE, anti-NATO și anti-Maia Sandu. Tot duminică, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău a avut loc Adunarea Națională „Moldova Europeană”, convocată de președintele țării, Maia Sandu, unde au participat aproximativ 75.000 de oameni, relatează presa moldoveană.

Partidul „ȘOR” (PPȘ) este un partid politic din Republica Moldova, care reprezintă interesele Rusiei. Liderul, Ilan Șor este dat în urmărire internațională din 2019. Luna trecută Curtea de Apel din Chșinău l-a condamnat la 15 ani de închisoare și s-a pus sechestru pe bunurile ale ale în valoare de 5 miliarde de lei moldovenești. 

 După pronunțarea sentinței care este definitivă, Ilan Șor a transmis că nu are de gând să se predea autorităților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net