E oficial! Mamaia revine cu o ediție aniversară. Ce staruri vor urca pe scenă

Anul acesta se împlinesc 60 de ani de la lansarea Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia. După 11 ani de absență mai mulți organizatori au demarat acțiunea de a „resuscita” evenimentul muzical. A ieșit chiar cu scandal...

E oficial! Mamaia revine cu o ediție aniversară
E oficial! Mamaia revine cu o ediție aniversară

În cele din urmă câștigătorii licitației au comunicat oficial detaliile despre ediția jubiliară. Aceasta va avea loc în perioada 25-27 august, pe scena din Piațeta Perla din Mamaia și va fi prezentată de Liana Stanciu și de Aurelian Temișan.

Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia revine în forță. Vor fi trei zile de concerte și de recitaluri ale celor mai îndrăgiți artiști din muzica ușoară românească, momente speciale, numeroase suprize și premii pentru întreaga activitate.

Ce artiști vor urca pe scena Festivalului Mamaia 2023

Loredana Groza
Loredana Groza

Iar momentele muzicale vor fi acompaniate de Orchestra Simfonică București dirijată de Daniel Jinga. În cele trei zile de festival sunt programate recitaluri și concerte cu artiști îndrăgiți care au amintiri foarte frumoase din alți ani de la același festival, precum Carmen Trandafir, Anca Țurcașiu, Corina Chiriac, Marius Țeicu, Gabriel Cotabiță, Loredana, Horia Moculescu, Silvia Dumitrescu, Narcisa Suciu, dar vor urca pe scenă și artiști mai noi, precum Anca Florescu, Cristina Vasiu, Vlad Nicolici, Jazzy Jo etc.

De asemenea, în fiecare seară programul cuprinde și recitaluri speciale: Direcția 5 și Holograf – 25 august, Proconsul și Cargo – 26 august și Voltaj și Loredana & Banda Agurida – 27 august. (Andreea Dumitru) 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net