Incredibil! Marcel Pavel, remarcă uluitoare la adresa Laviniei Pârva, soția lui Ștefan Bănică: „E o gagică bună”

Lavinia Pârva și Marcel Pavel sunt persoane cunoscute în industria muzicală din România. Cei doi sunt colegi de breaslă, și în urmă cu mai mulți ani, au fost lansate zvonuri potrivit cărora ei ar fi fost mai mult decât colegi de scenă, mai exact, protagoniștii unei idile. 

image

După ani de zile de la speculațiile apărute, Marcel Pavel rupea tăcerea și făcea o serie de declarații despre iubita lui Ștefan Bănică Jr. A avut doar cuvinte de laudă la adresa ei, descriind-o drept „o fată frumoasă, de nota zece, jos pălăria!”.

Marcel Pavel: „La noi a fost altă conjunctură” 

Deși Marcel Pavel și Lavinia Pârva se cunosc de ani de zile și au avut mai multe colaborări pe plan profesional, în anul 2009 au apărut câteva speculații despre o posibilă idilă ce s-ar fi înfiripat între ei. 

Marcel Pavel mărturisea că a avut o relație de iubire cu artista Luminița Anghel. Cât despre iubita lui Ștefan Bănică Jr., cântărețul a vorbit strict din punct de vedere profesional. De asemenea, nu s-a sfiit să recunoască faptul că asocierea cu Lavinia Pârva i-a adus mult succes. 

„Am apărut şi cu Monica Anghel şi cu Nico, cu Sanda Ladoşi. Am fost cuplat şi cu Luminiţa Anghel, fata aceasta (n.r. Lavinia Pârva) a cântat alături de mine vreo 4 ani. E o fată frumoasă, de nota zece, jos pălăria! La noi a fost altă conjunctură, eram la aceeaşi casă de producţie. Eu chiar repetam", a explicat artistul, în timpul filmărilor emisiunii „Conferința de presă”. 

Cât despre relația cântăreței cu Ștefan Bănică Jr, Marcel Pavel a precizat că: 

„E treaba lor, sunt frumoși amândoi”. 

În ciuda faptului că zvonurile apărute nu au deranjat în niciun fel relația Laviniei cu Ștefan, au fost benefice pentru Marcel Pavel, care a considerat că această asociere a fost una benefică: 

„Aşa mi-a crescut şi mie cota! Mamă, Marcel Pavel cu o gagică bună!", mai spunea atunci Marcel Pavel. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net