LOVITURĂ! Mihai Trăistariu a găsit piesa pentru Eurovision, dar concurează pentru altă țară: „Azerbaidjan, Finlanda sau Suedia...”

#Exclusiv Click!

Mihai Trăistariu (43 de ani), artistul care a reușit să obțină locul 4 la Eurovision în 2006, a anunțat că a găsit piesa potrivită pentru Eurovision! Surpriză însă, artistul vrea să concureze pentru altă țară. Click! a aflat de ce a luat această decizie!

Visul lui Mihai Trăistariu este să aducă trofeul Eurovision pentru prima dată în România! În 2006, artistul s-a apropiat foarte tare de podium și s-a clasat pe locul patru cu piesa „Tornero”. De atunci, nu a mai reușit să găsească un compozitor, care să-i facă o piesă cu care să câștige concursul.

Mihai Trăistariu: „Este din Finlanda compozitorul”

În 2024, Trăistariu vrea să participe neapărat la Eurovision, așa că a postat, din timp, pe rețelele de socializare, un anunț către toți compozitorii din România, dar și din afară, pe care i-a invitat să-i compună o piesă cu care să dea lovitura.

Minune mare! Artistul a anunțat, zilele acestea, că tocmai ce a găsit o compoziție pe placul lui, cu care va merge sigur în competiția europeană de anul viitor. Piesa aparține unui compozitor finlandez.

Vreau să țin surpriză piesa deocamdată, pentru că fanii Eurovison, cel puțin ăștia din România, sunt foarte răutăcioși și țin surpriză până va fi gata tot. Fac și videoclip și după aceea o promovez. E o piesă venită din străinătate. Am primit deja 40 de melodii până acum și eu întotdeauna decid toamna cu ce particip.

Anul trecut nu am mai mers, dar anul acesta am găsit o piesă foarte faină și-mi place. Este din Finlanda compozitorul”,a declarat Mihai Trăistariu, pentru Click!

Mihai Trăistariu: „În România se zvonește că nu se mai ține Eurovisionul pentru că ăsta al nostru a luat zero puncte”

Surpriza, însă, acum vine! Trăistariu este atât de încrezător în potențialul noii piese, încât este decis să meargă să reprezinte o altă țară, în condițiile în care participarea României în competiția de anul viitor de la Eurovision este incertă, la acest moment.

Eu aș vrea să încerc pentru România, dar, cum se zvonește că nu se mai ține, pentru că ăsta al nostru a luat zero puncte, și sunt zvonuri că nu se mai ține anul acesta, mă duc pentru altă țară.

Sunt vreo 15 țări care permit artiști din străinătate și atunci nu am nici o problemă cu asta. Dacă se face particip pentru Romînia, dacă nu mă înscriu melodia pentru alte țări. Se poate peste tot. Văd eu unde, sunt destule: Azerbaidjan, Suedia, Finlanda, Danemarca, San Marino!

Și România permite din alte țări, au fost și la noi străini, dar nu știu da se mai ține anul acesta. O să vedem”, a mai spus artistul, pentru Click!

În 2006, Mihai Trăistariu a reprezentat România la concursul muzical internațional Eurovision și a reușit să se claseze pe locul patru în clasamentul final datorită piesei interpretate, „Tornero”.

După Eurovision, străinii i-au acordat lui Mihai mai multe premii: cea mai bună voce masculină (Grecia , Cipru, Malta, Suedia), hitul anului - „Tornero” (Grecia, Malta, Cipru, Suedia, Islanda, Bielorusia, Turcia, Croaţia, Serbia, Polonia, Ucraina, Bulgaria, Republica Moldova).

Theodor Andrei a fost desemnat să reprezinte România la Eurovision 2023, cu melodia a „D.G.T. (Off and On)“, în urma Selecției Naționale din februarie, unde votul a aparținut exclusiv publicului.

În ciuda faptului că a participat în a doua semifinală ESC 2023, nu a obținut nici măcar un punct, acesta fiind cea mai slabă participare a României la Eurovision de până acum.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net