Marele regret al Ancăi Țurcașiu din timpul căsniciei. Vedeta a spus adevărul, la trei ani după divorț

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anca Țurcașiu (53 de ani) și-a luat o palmă dură de la viață, în urmă cu aproape trei ani, când ea și soțul său, medicul Cristian Georgescu, s-au despărţit. Însă, această separare, se pare că a reușit să o determine pe artistă să se pună pe primul loc, lucru pe care nu l-a făcut și în timpul mariajului.

Anca Țurcașiu s-a reinventat după divorțul de medicul Cristian Georgescu. Într-un podcast moderat de doctorul Adina Alberts, vedeta a povestit care este cel mai mare regret al său din timpul mariajului.

„Nu am avut grijă de mine! Până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Eu am fost căsătorită 23 de ani. Am avut grijă decât de ei. M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău, este singurul meu regret, pentru că nu am avut grijă de mine. Munceam îngrozitor de mult, veneam acasă noaptea, găteam, căram, alergam, ziceai că sunt nebună, pentru că eu voiam să le fac pe toate.

Dar, de la momentul divorțului, viața mi s-a schimbat radical. Eu sunt acum 80% altă persoană. M-am mobilizat dintr-o cădere gravă cu ajutorul oamenilor din preajmă. Vreau să trag un semnal de alarmă pentru femeile care sunt în situația în care am fost eu, să strige după ajutor, pentru că nici nu o să realizeze cum Dumnezeu o să le întindă toate mâinile, toate pârghiile posibile, ca să te agăți de absolut orice și să te ridici”, a mărturisit Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu, momente de meditație

Vedeta a mai povestit public și ce ritual are, în ultima perioadă, dar și cum reușește să gestioneze problemele ce apar în viața sa.

„Dimineața este important să conștientizezi primul gând al dimineții, să vezi care este acela...eu fac asta aproape în fiecare dimineață. Fără să vrei, primul gând poate să fie o durere, o panică, o frică pentru ce urmează să se întâmple în ziua respectivă...și nu este în regulă. Faptul că m-am apropiat în ultimii ani de Dumnezeu, de credință, de niște lucruri atât de frumoase, este ceva deosebit.

Cred foarte mult că tot ceea ce arunci în univers ca emoție, ca trăire, ca sentiment, ca senzație, se întoarce către tine. Sunt un om care și astăzi are în viața lui lucruri pe care le consideră a fi probleme. Am învățat să tratez problemele cu calm, cu liniște, cumva ignorându-le, știind sigur că se vor rezolva, acum nu mă mai preocup, pentru că nu aș face decât să trăiesc într-o energie care mi-ar face mie rău și mi-ar măcina sufletul”.

Click! spune

Anca Țurcașiu  a fost căsătorită timp de 23 de ani cu George Cristian, de profesie medic stomatolog. Cei doi au împreună un fiu, Radu, în vârstă de 22 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net