Anca Țurcașiu a decis! Ce o face fericită acum pe îndrăgita cântăreață: „Mi-am propus să investesc în...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anca Țurcașiu (53 ani) este deja bronzată și pregătită pentru sezonul estival. Cântăreața adoră căldură și marea și face tot ce poate pentru a petrece cât mai mult la soare, ba chiar se gândește ca la un moment dat să elimine definitiv iernile din viața ei. Cum ar putea face asta? Chiar artista a povestit pentru Click!

Mă pregătesc să plec la mare. Anul ăsta am stat o lună prin Thailanda, anul viitor îmi doresc să plec în Filipine, tot o lună de zile. Luna ianuarie e luna mea și fac ce vreau eu cu ea! Eu iubesc căldura și în general îmi scurtez programul meu de iarnă pe aici, vreau să mai reduc din ierni pe cât pot mai mult. Eu fac și călătorii iarna pe la soare și în următorii ani mă gândesc să elimin iernile de tot și să stau din ce în ce mai mult pe la căldură. Mi-am propus să investesc doar în suflet”, ne-a mărturisit artista care este o împătimită de ani buni a vacanțelor exotice. 

La începutul acestui an, îndrăgita cântăreață a ales ca destinație Thailanda – Phuket, acolo unde a decis să rămână pentru trei săptămâni și să se gospodărească singură. Și se pare că i-a plăcut atât de mult încât anul viitor vrea să repete experiența, dar de această dată în Filipine. Artista vrea să investească mai mult în ceea ce îi place plăcere și ce îi bucură sufletul, cum sunt astfel de călătorii.

Cum își respectă corpul Anca Țurcașiu

Pentru că întotdeauna a arătat bine iar când se dezbracă în costum de baie și postează pozele pe canalele sale de socializare ia foc internetul, Anca Țurcașiu ne-a dezvăluit secretul trupului ei tras prin inel: genele bune, moștenite de la părinți și faptul că…uită să mai mănânce. Sportul are și el un rol  binemeritat, iar Anca Țurcașiu preferă să facă mișcare la ea acasă, atunci când timpul îi permite.

Te obișnuiești cu mâncare puțină și nu prea îți mai trebuie mâncare, cred că ăsta e secretul! Fac și sport acasă, am zile când mă trezesc și îmi întind salteaua și zile când nu fac asta. Îmi respect și odihna corpului și ce simte el, dar obișnuiesc să fac sport destul de des”, ne-a mai împărtășit Anca Țurcașiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net