Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”

Ultima actualizare:

Marilu Dobrescu, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România și-a ținut fanii sub presiune vreme de luni de zile. Aceasta a tot amintit în social media despre o „procedură secretă”, în care a fost implicată atât ea, cât și Iustin Petrescu, partenerul său. Astăzi, 19 aprilie, pe YouTube a apărut mult-așteptatul videoclip în care fac dezvăluirea. 

Marilu și Iustin / foto: Social media
Marilu și Iustin / foto: Social media

Recent, vedeta a expus întreg adevărul prin care ea a trecut în ultimii ani. Dorința de a avea un copil a reprezentat atât pentru ea, cât și pentru Iustin, o adevărată aventură. Lucrurile s-au complicat pe parcurs, venirea pe lume a unui copil fiind una extrem de anevoioasă. 

Marilu Dobrescu, un parcurs anevoios pentru conceperea unui copil 

Vreme de mai bine de 3 ani de zile, Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au trecut printr-o adevărată dramă în încercarea lor de a deveni părinți. După ce au aflat că nu pot concepe pe cale naturală, Marilu și Iustin au apelat la ajutorul medicilor. Fertilizarea in vitro rămăsese singura lor soluție, iar după 7 încercări au renunțat. 

„După două luni de relație, am zis să facem un copil. De acolo a început totul. Atunci când începi această călătorie de a face un copil, nimeni nu-ți spune nimic, de fapt”, și-a început Marilu Dobrescu mărturisirea. 

 Vedeta a vorbit despre prima fertilizare in vitro și injecțiile pe care trebuia să le facă în tot acest proces: 

„În ultimii doi anim am fost numai pastilată și injectată (...) Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță. E un sentiment foarte real atunci când te injectezi. E ca un drog. Injecțiile, când știi că nu poți să faci un copil pe cale naturală, pur și simplu sunt această urmă de speranță”, a mai spus Marilu.  

Marilu: „M-am urât atât de tare!”

După cea de-a treia procedură, vedeta a văzut în fața ochilor primul test de sarcină pozitiv. Din păcate, sarcina nu a fost una viabilă, așa că a trebuit să o întrerupă. Însă toate tratamentele dure și-au lăsat puternic amprenta în viața celor doi. 

„Al treilea transfer nu o să-l uităm niciodată. M-am dus la baie și am avut primul meu test de sarcină pozitiv. Și am fost foarte fericită! (...) Am început să fac analize de HCG, pentru a mă asigura că sarcina este OK. Până într-un punct. În câteva zile urma să am prima ecografie, și atunci am aflat că practic nu este o sarcină viabilă și că urmează să o dau afară. M-am acuzat și m-am urât atât de tare pentru că m-am bucurat la testul acela pozitiv, a continuat Marilu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
netflix g6957822cc 1280 jpg
Cum arată Ramona Gabor nemachiată  "Eşti superbă" jpeg
banner alex dobrescu png
image png
marcel insula iubirii jpg
banner Diana Dumitrescu png
banner Leonard Doroftei
index (31) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net