Mihai Găinușă revine la TV, după o pauză de 7 ani. Unde va lucra celebrul „cârcotaș”

Ultima actualizare:

După o pauză de 7 ani, Mihai Gainușă revine pe micul ecran. Fostul coleg de platou al lui Șerban Huidu va modera o emisiune de tip satiră, în stilul său obișnuit. Îți spunem unde poate fi văzut fostul „cârcotaș”, dar și ce colegă de platou va avea.

Mihai Găinușă revine la TV. Foto: Facebook
Mihai Găinușă revine la TV. Foto: Facebook

Mihai Găinușă: „Vizăm și fauna din televiziuni, aberațiile din site-urile de știri”

Surpriză mare pentru fanii fostului prezentator de la Prima TV. Mihai Găinușă (51 de ani) revine săptămâna această la TV. Acesta va putea fi urmărit la postul de televiziune Canal 33, cu o nouă emisiune, intitulată Râsu’-Plânsu’.

În modul cu care ne-a obișnuit de-a lungul anilor, îndrăgita vedetă va comenta greșile din televiziune, dar și din mediul online.

„O să fie o emisiune de satiră, în care comentăm, eu și colega Oana Paraschiv, de la matinal, câteva știri ale săptămânii. De la noi și de la alții. Majoritatea sunt din online.

Dar mai vizăm și fauna din televiziuni, aberațiile din site-urile de știri și ciudățeniile de pe TikTok”,  a declarat Mihai Găinușă pentru ego.ro.

Vezi și: Mihai Găinușă nu mai vrea să știe nimic despre Șerban Huidu. Cum a reacționat după ce a fost apelat de fostul coleg

Mihai Găinușă revine la TV. Va prezenta o emisiune la Canala 33

mihai gainusa bust jpeg

„Am acceptat oferta celor de la Canal 33 deoarece mi se pare o televiziune cu potențial și, deși e încă micuță, am găsit aici oameni cu potențial, paroliști, ambițioși și profesioniști. Și emisiuni curate, nemanelizate”, a explicat îndrăgitul om de televiziune.

Mihai Găinușă va prezenta emisiunea Râsu’-Plânsu” alături de Oana Paraschiv, colega lui de la matinalul de la Național FM, acolo unde a început să lucreze după plecarea de la Prima TV. Noua emisiunea a lui Găinușă va avea premiera, vineri, 21 octombrie, de la ora 20.00.

Vezi și: VIDEO Mihai Găinuşă, jefuit în toiul zilei. Hoții au fost surprinși de camerele de luat vederi

Mihai Găinușă a stat departe de televiziune o lungă perioadă, după ce prezentase Cronica Cârcotașilor timp de 13 ani. În afară de colaborarea cu Prima TV, vedeta a mai lucrat și la TVR, unde a realizat o altă emisiune de satiră.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net