Motivul pentru care Irisha a plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”

#Exclusiv Click!

Fermecătoarea Irisha, pe care o știți de la „Bravo, ai stil!" (Kanal D), de la „Survivor" (PRO TV) și mai nou, de la emisiunile duminicale „Neatza cu Răzvan și Dani", a luat pe multă lume prin surprindere atunci când a decis să părăsească show-ul matinal de la Antena 1. Și pentru că ne-am întâlnit cu ea am vrut să descifrăm misterul dispariției ei din emisiune.

Irisha poartă mai mereu ţinute foarte provocatoare / foto: arhiva personală
Irisha poartă mai mereu ţinute foarte provocatoare / foto: arhiva personală

Pentru mulți telespectatori duminica dimineața era o plăcere când deschiderau televizoarele să o vadă pe Irisha, pe numele ei real Irina Ceban (34 de ani) alături de gașca matinală a emisiunii. Dar iată că de câteva ediții aceasta a dispărut și noi am vrut să elucidam misterul.

„Am plecat pentru că mi se suprapunea programul de la Antena 1 cu mai multe proiecte. Așa că nu mai puteam merge și la filmările de acolo. Fac styling pentru diverse videoclipuri, lucrez cu diverși artiști și cu reviste de specialitate. Și atunci, pentru că acest job îmi ocupă mult timp, am fost nevoită să renunț la ceva... Și am renunțat la emisiune”, a explicat, în exclusivitate pentru Click!, Irisha.

Tot ea a adăugat și alte motive care au dus la această ruptură: „E mult spus am renunțat, nu am renunțat la tv, doar că am luat o pauză. Recent l-am îmbrăcat pentru trei videoclipuri pe Emilian, am lucrat cu Nicoleta Nucă, cu Radu Ștefan Bănică junior. Pot spune că am fost la «Bravo ai stil» și asta mă califică în acest domeniu. În plus, am făcut o școală de styling, tot aici în România, dar și una în Statele Unite ale Americii”.

Irisha: „Sunt singură, aș ieși cu Keanu Reeves”

Irisha a purat o ținută de „fată rea” pentru eveniment / foto: Click!
Irisha a purat o ținută de „fată rea” pentru eveniment / foto: Click!

Irisha a mai povestit că are în plan și noutăți muzicale: „Cât despre proiectele personale, chiar zilele trecute am ieșit din studioul de înregistrări, unde am făcut o piesă foarte drăguță și sper să vină momentul și să o lansez”.

Chiar dacă a renunțat momentan la colaborarea cu Antena 1, Irisha are în continuare un program foarte încărcat, dar nu se plânge. Spune că știe mereu cum să facă pentru a găsi timp și pentru ea: „Mai am timp și pentru mine, e arogant să zici că nu ai timp. Dar dacă te trezești de dimineață și-ți faci programul bine, reușești de toate”.

A sosit singură la evenimentul unde am întâlnit-o, lansarea filmului „John Wick 4”, ce îl are în rolul principal pe starul Keanu Reeves. Așa că am provocat-o la un exercițiu de imaginație. Ce ar face dacă s-ar întâlni cu actorul? „Am venit la filmul cu Keanu Reeves și dacă ar fi să-l întâlnesc în metrou, căci am auzit că merge des cu un astfel de mijloc de transport, l-aș întreba care a fost cea mai grea parte a drumului parcurs până aici. Și dacă m-ar ivita la o cafea aș ieși cu el, măcar aș avea o discuție constructivă cu el, să-mi dea niște sfaturi. Și sunt singură, de aia mi-aș permite să ies cu el", a povestit solista, în exclusivitate pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net