Revenire-surpriză pe micul ecran! Flavia Mihășan s-a întors la Neatza cu Răzvan și Dani

#Exclusiv Click!

Flavia Mihășan (38 ani) este foarte fericită! S-a reîntors, după aproape 4 ani, la dragostea ei, televiziunea, așa că începând de duminică, 5 martie, telespectatorii o vor putea vedea din nou în platoul Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1. Și chiar dacă deocamdată a revenit doar pentru weekend, Flavia se simte tare bine pentru că își dorea foarte mult acest lucru.

„Da, m-am întors în echipa Neatza, dar Neatza de weekend. Deci momentan m-am întors duminică, în fiecare duminică, începând cu duminica asta și da, mi-a fost foarte dor și pentru că este doar o zi pe săptămână, mi-e mai ușor să gestionez lucrurile. Echipa e foarte mișto, îi cunoșteam pe toți de dinainte oricum. Cu toate că este o echipă pe care o cunoșteam este un alt format și asta îmi place pentru că în același timp e ceva nou, deși e același platou. Îmi era dor și mă bucur că a venit momentul să mă întorc practic. Sunt foarte mulțumită și am avut emoții astăzi. Mi-a plăcut tare, tare mult, era și momentul să mă întorc!”, a declarat Flavia Mihășan pentru Click!

„Am revenit în echipa Neatza”

„Am lipsit multă vreme. Mult, dar cu motivele cele mai întemeiate din lume. De ceva timp însă, am simțit că mă pot desprinde ușor, ușor de rutina cu care m-am obișnuit în ultimii ani așa că am trimis o intenție în univers și am revenit în echipa Neatza cu Răzvan și Dani. De aici încolo ne vom vedea mult mai des și abia aștept! Mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis și de energia frumoasă pe care mi-ați transmis-o... Mi-au folosit maxim pentru că am avut mari emoții azi. Am ajuns acasă și pentru ora de nani așa că e vis”, le-a mărturisit Flavia și internauților.

Înainte să revină pe sticlă, în luna ianuarie, Flavia a simțit nevoia unei scurte escapade în familie, așa că a cumpărat biletele de avion și a doua zi deja a ajuns cu toată familia, soțul și cei doi copii, Carol, în vârstă de aproape 4 ani și Tudor, mezinul familie, de 1 an și 6 luni, în Malta.

De când e mămică s-a dedicat copiilor

Flavia Mihășan s-a dedicat din plin familiei după ce a născut și a devenit mamă. Ea și soțul ei s-au ocupat îndeaproape de cei doi băieți ai lor iar de la o vreme, frumoasa blondină simțea nevoia să reapară la televizor și să-și reia jobul.

„E foarte bine ca mămică! Numai asta fac în perioada asta și îmi place foarte tare lucrul ăsta. Ca mămică de doi copii este o altă poveste, este minunat. E o diferență de 1 an și 11 luni între copii și abia acum încep să relaționeze, pentru că și Tudor crește. Carol a fost gelos, destul de gelos, dar au și momentele lor de iubire dimineața când se văd, se pupă, se iubesc, Carol îi spune “Te iubesc”, doar  că în momentul în care există jucării noi, este un haos!”, ne mărturisea Flavia pentru Click!, la sfârșitul anului trecut, tot atunci când spunea că își dorește tare mult să revină în televiziune.

Flavia Mihășan se iubește de 5 ani de zile cu Marius Moldovan, iubitul său și tatăl copiilor, alături de care urmează să facă la un moment dat și pasul cel mare, mai precis nunta. Cei doi s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia” și de atunci au construit împreună o familie frumoasă și au doi copii minunați.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net