Flavia Mihăşan duce dorul televiziunii: «La Asia Express m-aş duce mâine!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Flavia Mihăşan (38 de ani), fosta asistentă tv de la “Neatza cu Răzvan şi Dani”, are familia frumoasă la care a visat şi este mămică de doi băieţi, cu normă întreagă pentru că Tudor şi Carol o solicită 24 de ore din 24.

image

Flavia a devenit mămică pentru a doua oară pe 15 mai 2021, atunci când l-a născut pe Tudor, iar de când are doi copii, fosta asistentă tv este cea mai fericită şi radiază la propriu.

Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o pe frumoasa blondă la un loc de joacă pentru copii din zona Kiseleff, acolo unde Flavia era singură şi alerga după băieţii ei, fiind o mamă grijulie.

La un moment dat s-a enervat puţin însă astfel de situaţii sunt normale în parc, cu piticii, pentru că nu le poţi evita. De altfel, tânăra mămică a declarat în repetate rânduri cât de mult îi place să se ocupe de copii şi să petreacă cât mai mult timp cu ei.

Click! a surprins-o în această ipostază şi am aflat mai multe detalii chiar de la Flavia, care ne-a povestit cum e viaţa cu doi copii, dar şi cât de mult îi lipseşte televiziunea.

Cum se menține în formă Flavia Mihășan, după ce a avut doi copii?

Click!: Flavia, cum e  ca mămică de doi?

Flavia Mihăşan: E foarte bine ca mămică! Numai asta fac în perioada asta şi îmi place foarte tare lucrul asta. Ca mămică de doi copii este o altă poveste, este minunat. E o diferenţă de 1 an şi 11 luni între copii şi abia acum încep să relaţioneze, pentru că şi Tudor creşte. Carol a fost gelos, destul de gelos, dar au şi momentele lor de iubire dimineaţa când se văd, se pupă, se iubesc, Carol îi spune “Te iubesc”, doar că în momentul în care există jucării noi, este un haos!

Mai ai timp pentru tine?

Flavia Mihăşan: Am învăţat să am timp şi pentru mine! Fac sport în continuare, îl fac acasă pentru că ştiu să fac, ies cu prietenele mele când am timp, am învăţat să integrez rolul de mamă în viaţa mea! Eu nu mănânc carne de mulţi ani, însă încerc să mănânc sănătos, întotdeauna am fost aşa. Toată lumea îmi spune că am slăbit. Nu mă deranjează, din contră, îmi place chestia asta, dar nu am făcut nimic. Nu am ţinut vreo dietă! Am alăptat. I-am alăptat pe amândoi până la un an fiecare şi cred că asta m-a ajutat să îmi revin foarte repede.  

Cât de strictă eşti cu copiii?

 Flavia Mihăşan: Mai puţin decât ar trebui, adică noi ne respectăm foarte mult copiii şi ei întotdeauna sunt pe primul loc şi încerc să îi tratez, atât cât se poate, ca pe nişte oameni mari. Le impun şi limite, dar nu sunt foarte strictă!

Ţi-e dor de televiziune?

Flavia Mihăşan: Foarte dor şi eu sper să mă reîntorc, dar pentru mine e ca şi cum nu a trecut timpul. Am descoperit iubirea asta faţă de tv şi nu cred că o să se termine aici.

Te-ai mai  reîntoarce la “Neatza” sau ai primit alte propuneri?

Flavia Mihăşan: Am primit alte propuneri! La “Neatza” cred că e o etapă care s-a încheiat pentru că eu sunt altfel de om acum, nu cred că s-ar mai “pupa” cu ce făceam înainte. Am primit şi alte propuneri, nu s-au legat pentru că a trebuit să fiu cu băieţii.

Vrei să prezinţi tu o emisiune a ta?

Flavia Mihăşan: Nu ştiu dacă să prezint o emisiune exclusiv, dar ar trebui să fie o echipă frumoasă, cu oameni de la care să am ce să învăţ.

Într-un reality show ţi-a plăcea să participi?

Flavia Mihăşan: Nu ştiu! Nu i-aş implica pe copii, asta e clar, pentru că un reality înseamnă foarte mult din viaţa ta. Nu i-aş expune, adică vorbesc despre ei în social media… La Asia Express m-aş duce mâine, este la un alt nivel, însă în perioada asta - exclus, copiii sunt încă mici, nu aş pleca fără Marius, ar însemna să lipsim foarte mult de acasă.

Te ajută cineva cu copiii?

Flavia Mihăşan: Acum nu, am avut ajutor, dar apoi l-am dat pe Carol la grădi şi momentan sunt fără ajutor, apoi îl iau pe Carol, mai târziu suntem cu toţii, acum ne descurcăm doar noi doi cu copiii, eu şi Marius.

Pentru voi doi mai aveţi timp?

Flavia Mihăşan: Nu avem timp pentru noi, dar nici nu ştiu dacă am pleca amândoi undeva. Mi se pare că suntem atât de ataşaţi şi ne place atât de mult. Copiii se bucură, pentru că noi am plecat cu ei în vacanţe de când aveau două luni şi oricât e de greu eu mă bucur când ei se bucură. Nici nu aş şti ce să fac fără ei! Mai ieşim aşa, seara, noi doi, la cină, dacă vine mama sau dacă vine mama lui, şi tot despre copii vorbim.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net