Nepotul lui Ceaușescu l-a facut de râs pe Serghei Mizil: „Față de păcălici! N-am învățat nimic bun de la el”

Pe Serghei Mizil îl leagă  o prietenie de mai bine de 50 de ani de Nicolae Ceaușescu, nepotul fostului lider comunist. Cei doi s-au întâlnit, recent, la o șuetă ca pe vremuri, în emisiunea lui Adiță Voicu, de la Kanal D2. 

Serghei Mizil și Nicolae Ceaușescu, nepotul fostului dictator comunist, au depănat amintiri din perioada lor de glorie, în stilul caracteristic, puși pe glume, dar au făcut și dezvăluiri de senzație, în emisiunea „Fiță cu Adiță”. 

Nicolae Ceaușescu și Serghei Mizil sunt prieteni de 50 de ani. Ce a putut să spună nepotul dictatorului despre Serghei?

Cu acest prilej, Nicolae Ceaușescu a făcut o serie de afirmații spumoase la adresa lui Serghei Mizil. 

„Am amintiri nenumărate cu Serghei Mizil. Bune niciuna, dar de 50 de ani de când ne cunoaștem și ne suportăm reciproc, avem o groază de amintiri. 

N-aș spune că am învățat ceva bun de la el, dar multe da. În primul rând, m-am întâlnit cu niște personalități ale artei culturii, niște prieteni foarte buni ai dânsului. 

Lăsând la o parte fața lui de păcălici, are un caracter deosebit, verticalitate și chiar dacă te măscărește, când îți crapă buza, te ajută, e lângă tine, de asta îl și suport de 50 de ani”, a spus Nicolae Ceaușescu, în emisiunea „Fiță cu Adiță”. 

Replica lui Serghei Mizil a fost una pe măsură și nu s-a lăsat așteptată. 

„E un derbedeu, un vagabond, un urmaș de dictator. Eu țin la el”, a spus Mizil, la „Fiță cu Adiță”.

Lui Serghei Mizil i-a fost montat un stent la inimă

Anul trecut, Serghei Mizil a suferit o intervenție pe cord. Doctorii i-au montat un stent la inimă. 

„Nu am avut nimic, nu am avut infarct sau angina pectorală. Am o depunere ereditară așa că odată la 7-8 luni, mă duc și îmi fac analizele ca orice om normal la vârsta mea. Doctora mi-a zis că acum au apărut astea cu inteligența artificială, aici în medicină e bună chestia asta și mi-a zis să îmi fac o coronarografie ca să văd care este situația.

Mi-am făcut asta pentru control, este oricum o analiză destul de grea că totuși este o intervenție pe toate venele. Mi-a făcut-o și mi-a spus că sunt bine, dar pe o arteră am 68%- 69% înfundată. Acum nu era un pericol, dar mi-a spus că pe la 70%- 75% poți începe să ai probleme. Asta se putea depune într-un an, în doi. Mi-a spus că dacă tot am umblat acum, să îmi pună stent. I-am spus să îmi pună.

Mă simt bine, nu am nimic. Puteam să plec fără să îmi pună stent”, a mai mărturisit Serghei Mizil, pentru WOWbiz.ro

adevaruri nestiute despre executia lui nicolae si elena ceausescu ce s a intamplat in ultimele 498886 jpg

Nicolae Ceaușescu este nepotul fostului dictator comunist 

Nicolae Ceaușescu este fiul lui Ion Ceaușescu, cel mai mic frate al fostului lider comunist.

Ion Ceaușescu, fratele lui Nicolae Ceaușescu, s-a născut în localitatea Scornicești, din județul Olt, în data de 23 martie 1932. A fost cel de-al șaptelea copil al familiei, dar și cel mai mic dintre frați. 

Fiul lui Ion Ceaușescu, Nicolae Ceaușescu, numit așa după tatăl străbunicii lui, a vorbit, recent, despre arestarea tatălui său de la Revoluție.

În decembrie 1989, Nicolae Ceaușescu avea 30 de ani, era căsătorit de doi ani şi era cel mai bun prieten al lui Nicu Ceaușescu, fiul fostului lider comunist, cu care a şi copilărit în Primăverii, şi bun prieten cu Donca, sora lui Serghei Mizil.

„Tata a făcut agricultura din pasiune. A fost cu Ion Iliescu doi ani la facultate, la Moscova. A plecat că nu i-a plăcut şi a făcut agricultura care era pasiunea vieţii lui. 

În '89 era prim vicepreședinte la Comitetul de Stat al Planificării, răspundea de câteva ministere, dar cu certitudine de ministerul Agriculturii.

Pe 21 decembrie a venit sora mea la mine şi un prieten de la Steaua, care m-a întrebat dacă știu ce e în Bucureşti. I-am zis că nu ştiu. Văzusem dimineață la televizor scena cu meetingul, ce s-a întâmplat. M-au lămurit că nu se poate să plece tovarășul că este geniul Carpaților.

Şi m-au dat afară. Erau niște domni cu ochii albaștri şi au zis, băi, vezi că aştia te arestează. Dar de ce să mă aresteze, că nu am făcut nimic. Pe 22 decembrie au venit şi mama şi tata acolo

Directorul, cu care eram în relații foarte bune, m-a chemat să mâncăm şi la 12:03 când a apărut Mircea Dinescu şi Caramitru, nu am mai avut voie să intru la el în birou.

Dimineaţa am aflat că mama, tata şi sora mea au fost arestați şi duși la Giurgiu. Tata nu a primit niciodată un mandat de arestare, a stat la dispoziție 9 luni, mama o lună, sora mea o lună”, a povestit nepotul fostului lider communist, potrivit antena3.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net