Nuami Dinescu, despre drama peste care nu poate trece: „Eu am pierdut-o pe mama”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nuami Dinescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România! Însă în spatele ambiției sale, dar și a zâmbetului perfect pe care îl afișează în public, actrița ascunde o suferință despre care puțini știu: dispariția mamei sale care nu îi lasă sufletul în pace!

Iată și: Nuami Dinescu: „Cred că m-am născut aşa, copil anxios, înclinat spre poezie, lirism, romantism şi cai verzi pe pereţi“

Nuami Dinescu, dramă fără margini. Nu poate trece peste moartea mamei sale!

Nuami Dinescu a rămas fără cel mai drag om al inimii sale! În luna mai 2020, mama celebrei actrițe s-a stins din viață, lăsând în urma ei doar durere și suspine! Prezentă la avanpremiera filmului “Team Building”, artista ne-a declarat că nici acum, după atâta timp, nu realizează că femeia care i-a dat viață nu mai este printre noi.

Vezi si: Nuami Dinescu a ajuns pe mâna medicilor! Ce s-a întâmplat cu actrița

„Viața îți dă de toate și tu trebuie să faci cumva încât să supraviețuiești, să poți să trăiești cu toate durerile care vin. Eu am pierdut-o pe mama, gândește-te că sunt oameni care și-au pierdut copiii și nu există ceva mai rău în viața asta decât să îți pierzi copilul.

Nu mi-am mai visat mama, nu știu de ce nu am mai visat-o! Asta cu visele…nu știu! Poate eu nu cred că mama a plecat. În capul meu mama este acasă, în camera ei. Săptămâna trecută terminasem ceva de făcut și m-am trezit că am pus mâna pe telefon să îi spun ce am făcut. Probabil a fost atât de puternică legătura între noi încât e ca și cum ea e aici. Pentru că dacă te uiți la mine o vezi pe mama: nepensată, nemachiată".

Mai vezi și: Nuami Dinescu, mesaj emoționant la doi ani de la decesul mamei sale: «Să vi-i țină Doamne, Doamne»

Nuami Dinescu: „Eu înainte să filmez cu ei mi-am rupt mâna!”

Actrița a povestit cu zâmbetul pe buze și despre rolul pe care îl are filmul “Team Building”, dar și despre întreaga aventură pe care a trăit-o chiar înainte de a începe filmările.

Am venit la filmul în care joc! Eu am două – trei apariții meteorice. În film sunt singura mamaie care muncește din instituția asta. Eu în viața de zi cu zi nu sunt o femeie deloc muncitoare.

Nu îmi place să calc, să spăl, să gătesc, nu îmi place să fac absolut nimic! Eu vreau să îmi pună cineva rochiile în față, cineva să mă machieze și să mă fardeze. Eu înainte să filmez cu ei mi-am rupt mâna.

Am căzut pentru că am alergat și m-am împiedicat în ceva. După ce mi-am rupt mâna i-am sunat și le-am zic <copii uite eu mi-am rupt mâna, nu vreau să vă încurc poate găsiți pe altcineva> dar ei nu au renunțat la mine iar pentru mine chestia asta mi s-a părut absolut fabuloasă”, a declarat Nuami Dinescu, pentru Click!.

Mai vezi și: De ce nu a putut Nuami Dinescu să aibă copii: «Doctorul m-a salvat, dar cu consecințe»

Citeste si: INTERVIU Nuami Dinescu, de la agonie, la extaz. Proiectul "Adela", salvarea ei după pierderea mamei: "E primul serial în care joc"

Nuami Dinescu, printre cele mai importante actrițe din filmul românesc

Nuami Dinescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de film și teatru din România. Născută la 1962, artista s-a afirmat chiar de la primul său rol în filmul „Câmp cu maci”.

Ulterior, artista a reușit să se facă recunoscută la nivel național prin mai multe roluri în serialele românești, iar printre cele mai importante s-a numărat „Adela”, care a reușit să înregistreze audiențe record.

Pe lângă filmele în care a a jucat și a reușit să bucure o mulțime de spectatori, actrița este cunoscută și pentru aparițiile sale de senzație la teatrul „Toma Caragiu”, din Ploiești.

Mai citește și: Nuami Dinescu a slăbit 25 kg şi a devenit obsedată de sală

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net