Nuami Dinescu a ajuns pe mâna medicilor! Ce s-a întâmplat cu actrița

Ultima actualizare:

Actrița Nuami Dinescu, 59 de ani, se confruntă cu anumite probleme de sănătate și a fost obligată să se prezinte la medic pentru o analiză RMN. Vedeta și-a învins teama și a descris cu umor experiența prin care a trecut atunci când a fost supusă acestei tehnici medicale. 

Nuami Dinescu a ajuns pe mâna medicilor! Ce s-a întâmplat cu actrița
Nuami Dinescu a ajuns pe mâna medicilor! Ce s-a întâmplat cu actrița

Îndrăgita Nuami Dinescu a ajuns pe mâna medicilor din cauza unor afecțiuni articulare, ce o chinuiau de ceva vreme. Actrița trebuie să se menajeze serios, nu mai are voie să ridice greutăți și face ședințe de fizioterapie în mod regulat pentru a-și menține mobilitatea. 

Vezi și: Nuami Dinescu, mesaj emoționant la doi ani de la decesul mamei sale: «Să vi-i țină Doamne, Doamne»

Medicii i-au recomandat totuși să facă o analiză RMN, ce implică o tehnică medicală avansată, care, din păcate, poate cauza crize de anxietate persoanelor, ce nu suportă spațiile închise. Nuami Dinescu și-a luat inima-n dinți și s-a lăsat pe mâinile medicilor care i-au analizat starea de sănătate.

Desigur, actriței nu i-a fost tocmai ușor, însă a trecut cu bine și de această experiență cu umorul ei caracteristic și, într-un sfârșit, și-a exprimat recunoștința față de medicii care au ajutat-o și i-au dat curaj. 

Nu rata nici: Nuami Dinescu, dezvăluiri inedite la "Chefi la cuțite". Cum a ajuns actriță, deși a terminat un liceu de construcții

«Da-i-ar Dumnezeu sănătate cui a inventat Rmn-ul. Știți cum e? E ca atunci cind un vecin da gaura în pereti cu bormașina iar celalat taie gresie cu flexul și tu ești între ei. Aici e ritm, nu gluma, o da delicat, asa dintr-una in alta. Cu amendamentul ca ai căști și se aude asa, de departe. Și e răcoare. 

Să ținem de inventatori și de medicii buni, am stat acolo 40 minute și m-am rugat de sănătatea lor. Și a mea, de ce să mint.» a împărtășit actrița fanilor pe rețelele de socializare. 

Interesant și: Nuami Dinescu: „Cred că m-am născut aşa, copil anxios, înclinat spre poezie, lirism, romantism şi cai verzi pe pereţi“

Motivul pentru care Nuami Dinescu nu poate avea copii

Marea dramă din viața actriței Nuami Dinescu este faptul că aceasta nu poate avea copii, din cauza unei afecțiuni, de care s-a îmbolnăvit, pe când avea doar 27 de ani. Actrița a fost diagnosticată inițial cu o simplă răceală, însă boala s-a agravat, iar Nuami Dinescu a ajuns la Terapie Intensivă. Ea a reușit să depășească problemele de sănătate, însă organismul ei a rămas pentru totdeauna marcat de această experiență, astfel că actrița nu a mai putut avea copii, a relatat ea acum câțiva ani în emisiunea lui Brancu, de la Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net