O nouă vedetă dispare de la Kanal D. Lucra la televiziunea generalistă, de 15 ani. De cine va fi înlocuită?

Ultima actualizare:

Cosmin Cernat va prezenta buletinele de ştiri din weekend, de la Kanal D, de la 12:00 şi 18:00. Acesta îi ia locul Silviei Ioniţă, cea care a încheiat colaborarea cu televiziunea generalistă la care a lucrat încă de la înființare. Amintim că este a doua plecare de la Ştirile Kanal D în cursul unei săptămâni. Televiziunea anunţa, luni, că Simona Pătruleasa se retrage din televiziune.

Cosmin Cernat Foto: arhivă Click!
Cosmin Cernat Foto: arhivă Click!

Cosmin Cernat va prezenta știrile din weekend 

În anul în care împlineşte 30 de ani de carieră, Cosmin Cernat face un nou pas în activitatea sa de om de televiziune şi intră în echipa Știrilor Kanal D, de aceasta dată ca prezentator al jurnalului de weekend. Începând de săptămâna aceasta, Cosmin Cernat va fi prezentatorul Știrilor Kanal D în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 12:00 şi de la 18:00.

Cosmin Cernat a prezentat în trecut show-uri precum Exatlon sau Insula de 1 milion. A prezentat şi matinalul Radio Impuls. În 2007, când s-a lansat televiziunea Kanal D în România, Cosmin Cernat părăsea TVR pentru a deveni şeful departamentului sport la Kanal D. 

Ce a declarat Cosmin Cernat 

 „Eu sunt ştirist de formaţie. Am învăţat meserie, în TVR, de la Paul Şoloc, Victor Ionescu sau Ilie Ciurescu; poate pentru cei tineri aceste nume nu sunt cunoscute, dar ei au format mulţi oameni de valoare ca prezentatori. La Kanal D tot la ştiri am început, chiar dacă am făcut productie, radio, comentariu sportiv sau reality show. Sunt foarte bucuros să le aduc oamenilor informaţia importantă, relevantă în fiecare weekend”, a spus Cosmin Cernat, conform unui comunicat transmis de Kanal D.

Silvia Ioniţă se retrage de la pupitrul Ştirilor Kanal D

Silvia Ioniță
Silvia Ioniță

Silvia Ioniță a decis să se retragă de la pupitrul știrilor Kanal D. Aceasta a încheiat colaborarea cu televiziunea generalistă la care a lucrat încă de la înfiițare, în urmă cu 15 ani. Jurnalista prezenta programele de ştiri din weekend, de la ora 12.00 şi 18.00. Aceasta este a doua plecare de la Ştirile Kanal D în cursul unei săptămâni. Kanal D anunţa luni că Simona Pătruleasa se retrage din televiziune.  

Simona Pătruleasa s-a retras din televiziune

Simona Pătruleasa nu a mai apărut, luni 9 septembrie, la pupitrul Știrilor Kanal D, de la ora 9.00. În locul Știrilor de dimineață, au intrat Teo Trandafir și Ilinca Vandici, cu emisiunea Follow Us, de la ora 8.00-10.00.

Contactată de Click!, prezentatoarea ne-a declarat că a decis să ia o pauză în televiziune și să se ocupe de viața personală. „Poate că mi-au ajuns și mie 20 de ani de televiziune, nu?! Am luat o pauză! Avem și noi copii, vreau o vacanță prelungită. În televiziune nu ai vacanțe lungi. Au trecut 20 de ani. E destul! O pauză este binevenită oricând!”, a declarat Simona Pătruleasa, pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net