Oana Mizil, adevărul despre bătaia încasată de la Marian Vanghelie! „A devenit furios” De ce au ajuns la despărțire?

Ultima actualizare:

Oana Mizil a vorbit deschis în premieră despre problemele din relația cu Marian Vanghelie, dar și despre altercația fizică pe care a avut-o, cu un an înainte de separare, cu fostul primar al sectorului 5 al Capitalei. Iată ce a răspuns Oana Mizil la întrebarea lui Denise Rifai: „V-a lovit vreodată Marian Vanghelie?”

Oana Mizil (49 de ani) și Marian Vanghelie s-au despărțit, după 10 ani de relație, în 2022. Cei doi nu erau căsătoriți civil, așa că separerea s-a produs atunci pe cale amiabilă, nefiind nevoie de notar sau de judecător. 

Oana i-a dăruit fostului primar o fetiță superbă pe nume Maria, însă relația lor a început să scârțâie odată cu perchezițiile de la domiciliu, totul culminând cu arestul lui Marian Vanghelie. 

Marian Vanghelie a fost trimis, în iulie 2015, în arest, pentru nu mai puțin de 26 de infracțiuni de corupție, printre care și dare de mită. Fostul edil de la sectorul 5 al Capitalei a fost eliberat, însă imediat după aceea, mai precis în 2021, între cei doi au avut loc o altercație fizică.

Marian Vanghelie a luat atunci foc din cauza unor convorbiri pe care Oana Mizil le-a avut cu fostul social-democrat Bogdan Diaconu.

A lovit-o Marian Vanghelie pe Oana Mizil?! 

La doi ani de la separare, Oana Mizil a vorbit în premieră despre scandalul monstru pe care l-a avut cu soțul ei. Oana a ajuns atunci la spital, spunându-le inițial medicilor că ar fi fost agresată fizic de Vanghelie. Aceasta a solicitat și un ordin de protecție împotriva lui Marian Vanghelie, la care avea să renunțe ulterior. 

„Nu a dat niciodată în mine. Nu a ridicat niciodată mâna asupra mea. După perioada grea din 2015 și după condamnare, Marian Vanghelie a devenit puțin mai furios. 

Sunt lucruri despre care nu îmi place să vorbesc, dar atât vă spun, nu a dat niciodată în mine”, a declarat Oana Mizil, în emisiunea “40 de întrebări” cu Denise Rifai, de la Kanal D.

„De când m-am despărţit de Marian, eu nu am avut altcineva în viaţa mea”

În 2022, la un an de la acest incident familial, Oana Mizil a decis să pună punct relației de mai bine de 10 ani cu Marian Vanghelie, plecând de acasă cu tot cu fiica lor, Maria. Cei doi au rămas însă amici de dragul fiicei lor. 

De atunci, Oana nu a mai avut o relație cu alt bărbat, dedicându-se-se în totalitate creșterii fiicei ei, Maria. 

„ Maria a venit printr-o fertilizare vitro, fiind implantată pe data de 25 decembrie, m-am rugat foarte mult la Sfânta Fecioară și mi-a dat-o, de Bobotează am aflat că sunt gravidă.

(...) De când m-am despărţit de Marian, eu nu am avut pe nimeni altcineva în viaţa mea, sunt bine așa cum sunt. Un om rezistă, Dumnezeu îţi dă cât poţi să duci, eu sunt un om puternic, o femeie puternică și îmi cresc fetiţa în armonie, cu liniște și pace în suflet", a mai spus Oana Niculescu Mizil, la Kanal D. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net