Oana Mizil, într-o formă de zile mari! Uite cum se menține afacerista

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Mizil (48 de ani) arată impecabil la vârsta sa! Afacerista este mereu îngrijită atunci când își face apariția în public și asta cu mult efort și mare atenție, deoarece vedeta ne-a mărturisit că mișcarea și alimentația sănătoasă sunt incluse în programul său de zi cu zi.

„Fac sport de șase ori pe săptămână iar antrenamentul ține câte o oră, o oră și jumătate. Până acum făceam doar de patru ori pe săptămână dar acum fac în fiecare zi cu excepția zilei de duminică. Fac tot felul de antrenamente de la pilates, pentru postura corpului până la cele de kickboxing.

Săptămâna trecută am fost în parcul Herăstrău și am alergat de două ori. Nu am slăbit în kilograme, se vede în centimetri plus că mă simt eu foarte bine după ce fac mișcare. Însă, pe lângă mișcare sunt foarte atentă și la alimentație. De exemplu ieri am mâncat creveți cu orez brun plus salată. În rest nimic altceva. Am grijă la ce mănânc”, a spus Oana Mizil pentru Click!

Mândră de prichindica sa

Oana Mizil ne-a mai mărturisit ce fericită este de Maria, fiica sa, pe care o are împreună cu Marian Vanghelie. Asta, deoarece este foarte ambițioasă și matură la vârsta sa de nouă anișori:

“Maria este și ea bine. Merge la școală, învață, face și ea sport. Nu am treabă cu ea, este foarte ordonată și disciplinată cu viața sa. Acum ne pregătim să mergem la munte pentru că pe 2 aprilie o să aibă și ea liber”.

Click! spune

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit în urmă cu aproape doi ani. Cei doi nu se află la prima abatere în ceea ce privește separarea lor. Asta pentru că în 2015, fostul primar al Sectorului 5 s-ar fi întors la prima lui soție. Însă, chiar dacă au avut o relație de 11 ani cu urcușuri și coborâșuri, în toată această perioadă cât s-au iubit, afacerista și-a susținut necondiționat partenerul de viață și bărbatul cu care are o fetiță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net