Plecare surpriză și de la Prima Tv! Ce vedetă a dat micul ecran pe … scutece?! „Cu lacrimi în ochi și inima de mamă…”

Maria Iordănescu, frumoasa fiică a fostului selecționer Anghel Iordănescu, și-a dat și ea demisia de la Prima TV, unde prezenta Știrile sportive. Ce se întâmplă acum cu fiica lui tata Puiu?!

Maria Iordănescu a demisionat de la Prima TV!  „Cu lacrimi in ochi și inima de mama…”

Maria Iordănescu (27 de ani), superba fiică a fostului selecţioner al României, Anghel Iordănescu, s-a alăturat postului de televiziune Prima TV în iunie 2021.

Anul trecut în mai, Maria a devenit mămica unei fetițe, Tea, iar zilele trecute aceasta a decis să se retragă în glorie, cum s-ar spune, de la pupitrul Știrilor sportive Focus, de la Prima Tv. 

Maria și-a anunțat plecarea pe rețelele de socializare, duminică seara, înainte de ultimul ei jurnal de știri sportive. 

„Azi, vă dau întâlnire la ultimul jurnal Focus Sport. De azi, pentru mine, se sting reflectoarele în platoul Prima Tv și, odată cu ele, se vor aprinde altfele. Reflectoare ce vor lumina traiectoria pe mai departe. 

Cu inima mică, cu lacrimi în ochi, de azi mă despart de colegi, mai înainte de toate. Mă despart de oameni frumoși, de loc, de ceea ce devenise o a doua casă și familie. 

Decizia nu a fost deloc una ușoară, dar uneori suntem nevoiți să facem alegeri, grele de altfel

De azi, aleg să fiu mai prezentă, mai aproape de fetița mea care semnalează de ceva timp dorința de a fi cât mai mult în prezența mamei. Iar, atunci când programul la locul de muncă nu mai corespunde nevoilor din familie, aleg să prioritizez jobul de mamă și apoi pe cel profesional. 

Azi, aleg cu inima de mamă și nu cu cea care a visat mereu să facă carieră. Și chiar dacă urăsc despărțirile, iau inima de mamă pe post de aliat, să nu mai doară atât de tare”, a fost mesajul emoționant al Mariei Iordănescu, postat pe pagina ei de socializare. 

Maria și-a luat „la revedere” de la colegii de la Prima TV

Maria Iordănescu era foarte atașată de echipa de la Știrile Focus ( Prima TV), motiv pentru care la plecare a ținut să facă poze cu toată lumea, de la cameramani și reporteri, până la prezentatorii tv Andreea Berecleanu, Livia Graur sau Marius Saizu. 

„Închei așa: vă mulțumesc vouă, colegilor mei, mă înclin în fața voastră, vă mulțumesc pentru suport, pentru munca din spate, pentru fiecare zi minunată pe care am avut-o la locul de muncă, tocmai datorită vouă! 

Voi sunteți cei care dați viață locului și cei care ați contribuit la visul meu. În acești ani, nu am muncit, am pășit pe nori, am zburat și am trăit tot ceea cândva doar visam. 

Sunt recunoscătoare vouă, postului Prima Tv și nu în ultimul rând, Lui Dumnezeu. Plec fericită, zâmbesc! Vă mulțumesc și vouă, celor care ați fost aproape de mine, cei care ați urmărit Focus Sport”, a mai spus Maria Iordănescu. 

Maria Iordănescu este mămica unei fetițe în vârstă de un anișor 

Maria Iordănescu și soțul său, Teodor Măgureanu, trăiesc o poveste de dragoste de mai mult timp, însă abia în mai 2022 au decis să facă marele pas la altar. Cei doi au avut o nuntă de basm.

La un an de la cununie, cei doi au devenit părinții unei fetițe, Tea. Au ales acest nume pentru fetița lor din două motive: Tea este o versiune feminină a numelui Teodor și pentru că înseamnă „darul lui Dumnezeu”.

Maria Iordănescu și Teodor Măgureanu și-au botezat fetița anul trecut, în prezența familiei extinse. 

„A fost mai puțin formal. Am încercat să ne bucurăm cât mai mult de moment și de semnificația momentului în sine, decât de tot ceea ce înseamnă pregătirile astea somptuoase”, declarat Maria, după botez, pentru Fresh by Unica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net