Primarul din „Las Fierbinți”, atac dur la adresa politicienilor, în seara de Crăciun! Discurs istoric: „Numai printr-o minune mai merg trenurile”

În cadrul serialului „Las Fierbinți”, primarul Vasile Pleșcan, interpretat de actorul Gheorghe Ifrim a vorbit, în cadrul unui discurs, despre toate realitățile grele din România. Cunoscut pentru modul ironic de a spune lucrurilor pe nume, producția de la Pro TV ilustrează întocmai ceea ce se întâmplă în țara noastră. 

Primarul Vasile Pleșcan din „Las Fierbinți” a vorbit despre crunta realitate din România. Totul a pornit de la o ceartă între primarul comunei și secretara lui, care a umplut primăria de flori, fără știrea edilului: totul, pentru ca plantele să nu mai moară din cauza frigului din casele sătenilor. 

Primarul din „Las Fierbinți” face praf clasa politică într-un discurs istoric

După ce se electrocutează în biroul său și leșină, edilul are parte de o revelație și, rapid, începe și critică politicienii din România, prin intermediul unui discurs cât se poate de dur. Mai mult, Vasile Pleșcan vorbește și despre crunta realitate din țara noastră. Totul, într-un episod memorabil!

„Voi credeți că e ușor să fii primar? Vă spun eu. Nu e. Când am intrat în politică, am vrut să fac bine. Nu mie, celor care m-au votat. Și nu doar lor. Tuturor. Adică vouă. Numai că și în politică socoteala de acasă nu se potrivește cu aia din târg. M-am lovit de oameni vechi și mai mari în funcție ca mine care nu m-au lăsat să fac bine pentru voi dacă nu făceam mai întâi bine pentru ei. Azi așa, mâine așa, Vasile care a candidat la început nu a mai existat! Și a ajuns Vasile de azi! Rău, laș, mincinos! Da, m-am pierdut pe mine! Nu trebuia să se întâmple asta!

Citește și - Actorul Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți, condamnat la un an de închisoare!

Cineva m-a întrebat azi dacă în Fierbinți există vreun balaur! Există! Și nu doar în Fierbinți! În toată țara! Sărăcia! Când era bine în Europa, la noi era rău! Acum e rău la ei și la noi e și mai rău!”, le spune primarul Vasile. El continuă în același stil. ”România educată? Gargară! Fără bani ce educație să faci? Mii de kilometri de autostrăzi? Gargară! Sute de spitale noi? Gargară! Școli noi? Gargară! (…)

E o minune că încă mai există pe hartă. Numai printr-o minune mai merg trenurile pe șinele astea vechi și neschimbate de 50 de ani. Numai printr-o minune nu mai avem încă 10 Colectiv. Numai printr-o minune nu avem 10 Maternitatea Giulești. România merge printr-o minune, nu merge după un plan, după un manual pentru că nu există niciun sistem, nicio regulă totul se face după ureche”, a spus edilul Vasile Pleșcan, în episodul special din seara de Crăciun. 

Ce se întâmplă cu Fierbinți, atunci când nu se filmează

Deși foarte mulți oameni se așteaptă să găsească platourile de filmare neatinse atunci când ajung în Fierbinți, dezamăgirea este extrem de mare atunci când realizează că totul este închis. 

  “La barul lui Bobiță din ,,Las Fierbinți” am băut cea mai rea cafea! Celentano, Bobiță și Oaie din serialul ,,Las Fierbinți” au plecat în... vacanță! Necaz pentru turiști, care găsesc barul lui Oaie închis și poarta casei lui Celentano ferecată”, povestește George T. pe blogul său.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net