Randi, declarații sincere și tranșante. Ce spune râvnitul cântăreț despre momentul în care o sa ajungă la altar: „Văd căsătoria ca...”

Randi (40 de ani) este unul dintre cei mai râvniți burlaci de la ora actuală din industria muzicii românești. Multe domnițe și-ar dori să se afișeze la brațul artistului și, de ce nu, chiar să se și căsătorească cu el. Însă, se pare că acesta nu prea are în plan să se însoare.

„Ai nevoie de acte ca să spui că tu o iubești pe ea și ea pe tine? Văd căsătoria ca și religia. Două lucruri inutile. Poți să crezi în bărboși care stau în Raiuri, de culoare albă, cu toate rudele tale acolo, într-un party pur și nevinovat care durează o eternitate, pentru că 80/ 90 de ani nu sunt de ajuns aici, pe Pământ? Eu unul nu știu cine este Dumnezeu ăsta, dacă îmi spui cine e, cum arată, unde e, pot să îți răspund. Această răsplată neprețuită care se numește <eternitate> îl face pe om să își facă cruci, mătănii și alte nebunii”, a spus Randi, în cadrul podcastului „Te ascult” cu Ilinca Vandici.

Radi: „Nu am iubit niciodată”

Artistul a dorit să dezvăluit public și faptul că el nu a avut, până în prezent, sentimente atât de puternice încât să treacă la pasul următor:

„Nu am iubit niciodată și am puterea să zic asta pentru că am înțeles că iubirea și fericirea sunt sentimente absolute. Nu pleacă niciodată. Mă fac să râd oamenii care îmi spun <am iubit-o>, dar ei după trei luni s-au și despărțit. Ce ai iubit? Că nici măcar nu ai cunoscut-o? Ce puteai să iubești? O proiecție, felul cum voiai tu să fie. Unde e iubirea? S-a evaporat? Din punctul meu de vedere, iubirea poate să țină o eternitate. Nu e greu să trăiesc așa, nu e greu deloc. În primul rând, trebuie să te iubești pe tine, trebuie să iubești viața. Viața nu se rezumă la <hai să iubim pe cineva, hai să iubim pe toată lumea>. Nu e mai frumos așa”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net