Serial românesc cumpărat de BBC. „Spy/Master” este un thriller plin de acțiune și suspans

Un serial românesc de spionaj se bucură de apreciere pe plan internațional. „Spy/Master” cu acțiunea în timpul Războiului Rece, urmărește povestea personajului fictiv Victor Godeanu. Thriller-ul a fost, acum, achiziționat de către BBC.

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, serialul românesc „Spy/Master” are șase episoade, fiind filmat atât în România, cât și în Ungaria. Acesta urmărește o săptămână din viața personajului fictiv Victor Godeanu, mâna dreaptă, dar și unul dintre cei mai de încredere consilieri ai liderului comunist Nicolae Ceaușescu.

În ciuda faptului că acțiunea serialului este o operă de ficțiune, drept sursă de inspirație a fost viața fostului general de Securitate, cât și consilier de încredere al președintelui comunist, deja faimosul Mihai Ion Pacepa.

În serial, Victor Godeanu se află cu întreg guvernul pe urmele sale, autoritățile fiind gata să descopere că este un agent secret al sovieticilor. Personajul principal decide să se folosească de o călătorie diplomatică în Germania pentru a dezerta în Statele Unite. Ingrid Von Weizendorff (rol interpretat de Svenja Jung), agent secret Stasi, cât și agentul CIA Frank Jackson (Parker Sawyers), sunt nevoiți să scape de KGB, alături de Godeanu. Între timp, soția și fiica acestuia au rămas în țară și vor suporta consecințele fugii lui.

Serial românesc cumpărat de BBC

În rolul principal se află actorul Alec Secăreanu, în timp ce Nicolae Ceaușescu este interpretat de către Claudiu Bleonț. În serial mai pot fi văzuți și Aidan McArdle, Ana Ular, Iulian Postelnicu, Nico Mirallegro, cât și Elvira Deatcu.

„O dramă clasică de spionaj plasată în apogeul Războiului Rece, Spy/Master este un thriller de atmosferă, complex, plin de stil și suspans”, a explicat, conform sursei citate, directorul de achiziții BBC, Sue Deeks.

Serialul „Spy/Master” a fost achiziționat de către BBC, pentru BBC iPlayer, cât și canale de televiziune de la Warner Bros. Proton Cinema și Mobra Films au fost productăroii serialului, iar toate cele șase episoade au fost regizate de către Christopher Smith și produse de către Ioanina Pavel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net