Haz de necaz! Simona Florescu a făcut pneumonie. Adrian Artene: „Am avut un Revelion fericit, nu a vorbit soacra”

Ultima actualizare:

Înainte de Revelion, Ioana Dichiseanu ne-a povestit, în exclusivitate, că ea și mama ei, frumoasa Simona Florescu, vor avea un spectacol la Vălenii de Munte. Cu toate acestea, planurile s-au stricat pe ultima sută de metri, căci Simona Florescu a făcut pneumonie și a rămas fără voce. 

În cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la Pro TV, Ioana Dichiseanu a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut mama sa, Simona Florescu, de Anul Nou. Din cauza faptului că a făcut pneumonie, Simona a rămas fără voce, motiv pentru care nu a mai putut cânta, de Revelion, la Vălenii de Munte. 

Ginerele Adrian Artene a făcut haz de necaz, a mărturisit Ioana în emisiunea de la Pro. „Am avut un Revelion fericit, nu a vorbit soacra.”, a spus, în glumă, directorul Gândul Media. Se știe că relația dintre jurnalist și fosta soție a lui Ion Dichiseanu este una excepțională, pentru ea fiind ca al doilea copil.

Ioana Dichiseanu, totul despre problemele de sănătate ale mamei sale

La Pro TV, Ioana Dichiseanu a povestit cum s-a îmbolnăvit mama ei, Simona Florescu, chiar de Revelion. Cu toate acestea, nu a avut probleme grave și totul a fost sub control. Din păcate, tot mai mulți oameni s-au ales cu răceli în această perioadă, iar printre ghinioniști s-a numărat și Simona Florescu. Înainte de Revelion, Ioana Dichiseanu ne-a acordat un interviu exclusiv în cadrul căruia a vorbit despre planurile pe care le aveau, ea și mama sa, în noaptea de Anul Nou. 

„O să cântăm eu și mama, așa că o să fim colege. Anastasia va avea ea și ea spectacol, ea este în corpul de balet. Noi cântăm și ea dansează. Dar toată vara, pe litoral, ea a dansat. S-a băgat în toate spectacolele.

De data asta, sper ca Adi să nu se supere pe mine, însă va fi pe post de șofer și cameraman. Anul ăsta, la final, nu muncește, muncește pentru mine. Când e dragoste nimic nu-i imposibil. Este un soț devotat, iar în limita timpului pe care îl are, chiar se implică în viața noastră și mă ajută cu absolut tot. Voi cânta Fado, dar voi avea și alt repertoriu cu alte melodii tot în portugheză.”, ne-a declarat Ioana Dichiseanu, în exclusivitate, cu puțin timp înainte de Revelion. 

Citește și - Ioana Dichiseanu, cucerită pe viață de soțul ei, Adrian Artene. Gestul impresionant făcut de jurnalist

Ioana Dichiseanu pregătește surprize mari în primăvară

Ioana Dichiseanu, una dintre cele mai talentate artiste de la noi, specialistă în stilul fado, ne-a povestit că primăvara aceasta va aduce un omagiu uriaș tatălui său, regretatul Ion Dichiseanu. Ioana va pregăti festivalul care îi va purta numele acestuia și care va pune în scenă numeroase surprize pentru fanii ei.

„La vară voi cânta din nou cu mama, însă la primăvară, în mai, vom realiza festivalul ion Dichiseanu, la Adjud. Am niște proiecte legate de Portugalia, sper să fie realizate. Nu depinde doar de mine, sunt alte lucruri la mijloc, depinde de instrumentiști, este important acest aspect, în Portugalia, sa le cânți pe negativ. Un spectacol, însă totul ține de instrumentiști.”, a mai spus Ioana Dichiseanu, pentru Click!.

Aceasta ne-a mai vorbit și despre susținerea pe care o primește din partea soțului său, jurnalistul Adrian Artene, dar și despre dragostea pe care i-o poartă, o dragoste desprinsă din filme și povești. 

„Adi este romantic, mi-a dedicat poezii, face gesturi extraordinare față de mine. El mă cucerește în fiecare zi cu gesturi mărunte. Mă iubește și eu îl iubesc și ne dorim să fim împreună mulți ani, să ne dea Dumnezeu sănătate. Respectul este cel mai important, el mi-a arătat respect în foarte multe situații, însă situația care mi-a arătat cel mai mare respect a fost atunci când s-a întâmplat cu tata. E mult mai important. A fost un sprijin real pentru mine.”, a spus, emoționată, Ioana Dichiseanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net